Mjesečni arhivi: lipanj 2017.

Havaianas proizvodi se mogu pronaći u raznim trgovinama

Havaianas je brend koji proizvodi nekoliko različitih komada obuće, no daleko najpoznatiji su po svom modelu japanki. Njihove japanke moguće je kupiti diljem svijeta i dostupne su za kupovinu u trgovinama s različitom obućom, specijaliziranim trgovinama kao i putem Interneta.

Trgovine s različitom obućom

Havaianas prozivode možete pronaći u raznim trgovinama koje prodaju obuću različitih proizvođača diljem svijeta. Zbog svoje popularnosti, nerijetko se u takvim trgovinama može pronaći posebni kutak s nešto većim izborom Havaianas proizvoda, pogotovo japanki. No, ovaj brend nudi stvarno jako veliki asortiman različitih modela, a takve trgovine ipak ne mogu odvojiti jako veliki prostor da bi sadržavale gotovo sve modele, dostupne u različitim veličinama. Zato ukoliko tražite još veći izbor, posjetite neku specijaliziranu trgovinu ovog brenda.

Specijalizirane Havaianas trgovine

Tražite li najveći izbor proizvoda ovog brenda, od velikog izbora različitih modela pa sve do mnogo različitih veličina, onda bi trebali potražiti specijaliziranu trgovinu. Riječ je o trgovini koja nudi samo njihove proizvode pa stoga ujedno nudi i najveći izbor. Hrvatska je nedavno dobila upravo takvu specijaliziranu trgovinu. U Zagrebu je otvorena specijalizirana trgovina koja nudi Havaianas proizvode. U toj trgovini možete pronaći vrlo veliki asortiman japanki kao njihovog najpopularnijeg proizvoda, no u velikoj mjeri su zastupljene i espadrile koje su odličan izbor obuće za ljeto.

Internetske trgovine

Na Internetu možete pronaći brojne trgovine koje nude modele ovog brenda, a isto tako možete pronaći i njihovu službenu trgovinu putem njihovih internetskih stranica. Želite li biti potpuno sigurni da ćete dobiti originalan proizvod, najbolje bi bilo koristiti se uslugama službene trgovine. Naime, zbog vrlo velike popularnosti njihovih proizvoda, na tržištu su se pojavile mnoge kopije. One izgledaju gotovo isto kao i originalni proizvodi, no napravljene se od puno lošijeg materijala što će imati vrlo veliki utjecaj na dugotrajnost tih proizvoda, a ujedno kupovina kopija proizvoda predstavlja kazneno djelo.

tenisice.hr/Havaianas/

Biciklirajte svojim ili iznajmljenim biciklom po Sloveniji

Slovenija je država manje površine, ali zato ima jako mnogo toga za ponuditi turistima. A danas je sve popularniji biciklistički turizam. Sve je više onih koji vole istraživati neku državu i njene zanimljive znamenitosti na biciklu. To pruža brojne prednosti u odnosu na ostale tipove prijevoza. Ne morate puno razmišljati o parkiranju kao u slučaju vožnje automobilom; biciklom možete posjetiti i neka mjesta koja automobilom nisu dostupna i slično. Vožnja biciklom može se odvijati po cesti, kroz prirodu, ali najugodnije je kada je sve označeno i kada je moguća vožnja po biciklističkoj stazi.

Prednosti vožnje po biciklističkim stazama

Biciklističke staze imaju jednu očito prednost nad vožnjom po cesti. Vožnja je sigurnija. Biciklističke staze se po gradovima obično postavljaju uz samu cestu, dijelom po nogostupu, a na nekim dijelovima je riječ o posebnim dionicama namijenjenim samo za vožnju biciklom.

Od ostalih prednosti, svakako valja izdvojiti i što su biciklističke staze propisno označene. Najčešće su označene nekom uočljivom bojom. A bitno je da budu uočljive biciklistima, ali posebno i ostalim sudionicima u prometu. Za bicikliste je bitno da je staza dobro označena, pogotovo kad je riječ o stazi u prirodi, kako ne bi zalutali i kako bi bez problema mogli slijediti stazu. S druge pak strane, bitno je da biciklistička staza bude dobro uočljiva ostalim sudionicima u prometu, posebno onima koji voze automobil. Na taj način će prilikom vožnje automobila više pažnje posvetiti upravo biciklistima i pazeći na njih prilikom vožnje.

Iznajmljivanje bicikla

Slovenija ima mnoštvo biciklističkih staza i sve je više onih koji dolaze u Sloveniju isključivo zbog biciklizma. Mnogi dovoze svoje bicikle, ali ima i onih koji se odlučuju za iznajmljivanje bicikla. Tako se bicikli u Sloveniji mogu iznajmiti na jako mnogo mjesta, a zasigurno ćete pronaći mjesto za iznajmljivanje u blizini svakog popularnijeg turističkog odredišta.

https://www.rogla.eu/

Tenisice su omiljeni komad obuće svih generacija

Ukoliko postoji jedan komad odjeće za koji se može reći da ga obožavaju sve generacije, od djece pa do starijih, onda su to svakako tenisice. Stoga ne čudi ogroman izbor različitih modela za sve. No, proizvođači ipak jako puno pažnje posvećuju upravo tenisicama za djecu. Trude se da koriste što bolje materijale kako bi djeci bile udobne za nošenje, a istodobno se trude predstaviti što atraktivnije modele kako bi djeca izabrala upravo taj određeni model.

Tenisice za djecu

U trgovinama s obućom ćete pronaći izuzetno mnogo modela tenisica za djecu. Bilo da se radi o dječacima ili djevojčicama, svi obožavaju tenisice. Poznato je da djeca vole šareno pa se i proizvođači tenisica time vode prilikom dizajniranja tenisica za djecu. Zato ćete na dječjem odjelu s tenisicama vidjeti mnoštvo različitih boja. Isto tako, djeca vole crtiće pa ćete pronaći i tenisice koje su oslikane njihovim omiljenim likovima. Za one najmlađe tenisice neće imati vezice, već će imati čičak. A oni nešto stariji će kod određenih modela čak moći i odabrati boju vezica.

Zbog velike konkurencije među proizvođačima tenisica, svi se trude pružiti nešto novo, inovativno kod svojih modela što bi ih izdvojilo od ostalih. Problem je samo što će ostali vrlo brzo kopirati njihove ideje i to isto, u nešto izmijenjenom obliku, predstaviti na svojim modelima. Jedan od takvih zanimljivosti su tenisice koje u đon imaju ugrađene lampice. Kako dijete hoda, lampice se pale i takve tenisice izgledaju vrlo atraktivno, posebno u mraku. Još jedna od zanimljivosti koje nude neki proizvođači tenisica za djecu su ugrađeni kotačići. Neki modeli tenisica tako s donje strane đona imaju ugrađene kotačiće pa se mogu koristiti na način sličan kao i skateboard.

Bit će zanimljivo vidjeti što nam donosi budućnost i kakve nas sve zanimljivosti čekaju ugrađene u nove modele dječjih tenisica.

https://www.hervis.hr/

Razmazite se uplatom nekog wellness vikenda

Ne možete li se odlučiti kako da provedete slobodan vikend, možda je wellness vikend upravo ono što vam je potrebno. Wellness vikend obično uključuje smještaj u nekom hotelu ili toplicama upotpunjen s korištenjem wellness usluga.

Wellness vikend u hotelu

Wellness vikend u hotelu obično se sastoji od smještaja u hotelskoj sobi, doručka ili usluga polupansiona ili punog pansiona te pristupom hotelskom wellness centru u kojem možete uživati u različitim wellness uslugama. To je odlična prilika da osim u svemu tome uživate i u izletima u okolici hotela, a ostatak vremena iskoristite za opuštanje u wellness uslugama. To je također i odlična prilika da posjetite neki dio koji ste oduvijek željeli posjetiti, a usput dobijete i mogućnost korištenja wellnessa. Te usluge odlično će opustiti vaše tijelo koje će biti izmoreno od hodanja tijekom raznih obilazaka.

Wellness vikend u toplicama

Mnogi obožavaju odlaske u toplice i kupanje u bazenima. Dodaju li se tome i različite wellness usluge, boravak u toplicama može postati još bolji. No, često jedan dan nije dovoljan da biste mogli uživati u jednom i drugom. Zato je wellness vikend u toplicama odlična kombinacija. Uglavnom se sastoji od boravka u toplicama, odnosno u njihovim sobama ili apartmanima ili u nekom smještajnom objektu u neposrednoj okolici te korištenja raznih wellness usluga. U većini toplica ćete tako dobiti posebnu narukvicu s kojom ćete se moći kupati, a koja će vam ujedno služiti za otključavanje i zaključavanje svog ormarića u koji možete pospremiti svoje osobne stvari te ulaske u prostore u kojima se odvijaju wellness usluge. Tako se, primjerice, možete kupati koliko god želite u raznim bazenima koje toplice nude, a kad poželite koristiti neke wellness usluge, jednostavno prislonite narukvicu na određeno mjesto te uđete u wellness prostor. Na isti način ćete se i vratiti u bazenski kompleks. Sve to je vrlo jednostavan proces i jako brzo ćete se naviknuti i uživati u prekrasnom wellness vikendu.

terme-zrece.eu/hr/paketi

Crocs obuća se proizvodi u 7 država svijeta

Danas u svijetu postoje određeni brendovi obuće koji su itekako poznati po određenim vrstama obuće. Primjerice, na sam spomen brendova kao što su Nike, Adidas, Reebok i slični, vjerojatno ćete odmah pomisliti na tenisice. A kada je je riječ o nešto drugačijoj vrsti obuće, poput sandali, klompi i sličnog, onda se uz njih često spominje riječ Crocs.

Kvaliteta prije svega

Obuća koja izlazi iz tvornice Crocs prije svega je poznata po svojoj kvaliteti. Svi njihovi proizvodi rade se od posebne pjene koja je poznata po svojoj izdržljivosti. Budući da je ova obuća itekako popularna diljem svijeta, onda ne čudi činjenica da se njihova obuća proizvodi u čak 7 država u svijetu. Crocs tvornice tako ima u SAD-u, Meksiku, Kanadi, Rumunjskoj, Kini, Italiji i Bosni. Ono što je potrebno naglasiti je da je kvaliteta njihove obuće ista, bez obzira u kojoj tvornica je izrađena.

Dugotrajnost

Još jedna izvrsna odlika Crocs obuće je njihova dugotrajnost. Zbog materijala od kojih su izrađene, možete očekivati da će vam trajati vrlo dugo. Njihova cijena je možda nešto veća od sličnih komada obuće, ali to će vam nadokanaditi dugim vijekom trajanja.

Raznovrsnost boja

Kada je riječ o raznovrsnosti boja, Crocs je ovdje daleko bez premca. Gotovo svi njihovi modeli dostupni su u velikom asortimanu različitih boja koje možete izabrati. Bez obzira radi li se o Crocs obući za žene, muškarce ili djecu, svaki model dostupan je u nekoliko različitih boja. Naravno, oni najpopularniji modeli dostupni su u vrlo mnogo različitih boja, dok su neki manje popularni dostupni u tek nekoliko boja. Neke trgovine tako imaju svega nekoliko boja na izbor zbog nedostatka prostora, dok ćete u nekim trgovinama pronaći jako veliki izbor. Sve modele i boje koje Crocs ima u svojoj ponudi možete pronaći na njihovoj službenoj internetskoj stranici.

https://www.tenisice.hr/