Mjesečni arhivi: studeni 2017.

Odaberite pravu veličinu za ugodnu vožnju

Kada se zaputite u trgovinu po novi ženski bicikl, postoji nekoliko stvari na koje morate obratiti pozornost. Ženski bicikli dijele se po svojoj namjeni. Tako ćete uglavnom imati izbor između cestovnih, gradskih i brdskih ženskih bicikala. Cestovni su namijenjeni dugim vožnjama isključivo po cesti, odnosno po ravnim terenima. Gradski su, kao što im i sam naziv kaže, namijenjeni vožnji po gradu te su mnogima idealan izbor. Brdski ženski bicikli namijenjeni su ženama koje vole često voziti po neravnim i teškim terenima. Nakon tog početnog odabira, vrlo je bitno da odaberete i ispravnu veličinu.

ženski bicikl za biciklizam sport

Veličine ženskih bicikala

Kao što je prilikom kupnje odjevnih predmeta ili obuće bitno da izaberete ispravnu veličinu, ista stvar je važna i kada su u pitanju ženski bicikli. No, u ovom slučaju je to još i bitnije. Jer upravo o odabiru ispravne veličine ovisi kasnija udobnost i cjelokupni doživljaj vožnje. Najvažniji podatak pri odabiru ispravne veličine ženskog bicikla je visina. Ovisno o visini, prodavač će vam preporučiti optimalnu veličinu bicikla. Imajte na umu da se te veličine razlikuju ovisno o vrsti bicikla, tako da je uvijek preporučljivo potražiti savjet prodavača. U gotovo svim trgovinama koje se bave prodajom bicikla, prodavači imaju tablice u kojima su navedene visine i optimalna pripadajuća veličina ženskog bicikla.

Prvi servis

Ženski bicikli koji se prodaju u trgovinama koje se ne bave isključivo prodajom bicikala, često nemaju odrađeni prvi servis. Riječ je o pregledu bicikla od strane stručne osobe koja garantira ispravnost bicikla. Svi ženski bicikli danas na tržištu posjeduju jamstvo od jedne do više godina. No, uvjet za jamstvo je kod mnogih odrađeni prvi servis. Stoga, ako ste kupili ženski bicikl u jednoj od takvih trgovina, provjerite uvjete jamstva i svakako odnesite bicikl u neku specijaliziranu radionicu da vam odrade taj prvi servis. Ako ste ga pak kupili u nekoj speecijaliziranoj trgovini s biciklima, oni će vam ga odraditi prije isporuke bicikla.

Provjerite ponudu ženskih bicikala u Hervisu.

 

Crocs japanke su stekle gotovo kultni status

Ljeti, ili u vrijeme kada je vani dosta toplo, mnogi vole svoju inače omiljenu obuću, poput tenisica, zamijeniti nekim laganijim, prozračnijim komadima obuće. Neki tako obožavaju razne sandale, no mnogima su upravo japanke omiljena obuća u to vrijeme. Izbor u trgovinama je stvarno vrlo širok i mogu se pronaći japanke svih mogućih boja, dizajna i uzoraka. Proizvođača koji proizvode japanke danas ima jako mnogo i upravo to je razlog što je izbor u trgovinama danas toliko velik. No, određeni broj kupaca često ostaje vjeren jednom proizvođaču i kupuje uvijek njegove proizvode. Jedan od takvih omiljenih proizvođača je i Crocs i zato se Crocs japanke za vrijeme ljeta mogu vidjeti na nogama mnogih.

Crocs japanke su mnogima najdraži komad obuće

Crocs japanke izrazito su popularne diljem svijeta. Prodaju se u raznim trgovinama s obućom, a u ponekim državama mogu se pronaći i u trgovinama koje prodaju isključivo Crocs proizvode. Teško je objasniti zašto su baš Crocs japanke toliko popularne. Kada bismo pitali one koji ih nose zašto su se odlučili baš za njih, vjerojatno bi bilo više različitih odgovora. Neki bi vjerojatno rekli da im se sviđa njihov dizajn. Dolaze u više različitih boja i s mnoštvom različitih uzoraka. Upravo zbog te raznolikosti, mogu se odabrati neki decentniji i elegantniji modeli, ali i nešto živahniji modeli. Za ove prve modele često se odlučuju nešto stariji, dok će mlađa populacija često odabrati ove druge, nešto šarenije modele s kojima neće ostati nezamijećeni.

Oni drugi, kojima izgled nije najbitniji, će kao razlog što su kupili upravo Crocs japanke izdvojiti njihovu kvalitetu. Iako je kvalitetu teško uočiti na prvi pogled, već i nakon što se prvi put stave na noge, osjeća se njihova mekoća i može se uočiti čvrstoća izrade. A upravo tu kvalitetu potvrđuju oni koji se redovito odlučuju za Crocs japanke.

https://www.tenisice.hr/Crocs/

Ono po ćemu su Crocs japanke također poznate su i njihova limitirana izdanja


Najpoznatiji modeli Crocs japanki tako su dostupni u više od 20 boja

Neki proizvođači ulažu puno novca u istraživanje

Kada u trgovini uzmete u ruku neke patike za nogomet, vjerojatno niti ne razmišljate o tome koliko je novca i vremena utrošeno na njihovu izradu, od samog početka do kraja. Sve o čemu razmišljate je njihov izgled i funkcionalnost. Prvo vam je za oko vjerojatno zapeo njihov dizajn ili boja i upravo zbog toga ste određeni model uzeli u ruke da ga pobliže pogledate. Nakon toga ćete te patike za nogomet probati i ako vam odgovaraju, vjerojatno ste blizu kupnji. No, da bi se patike za nogomet uopće pojavile na polici, dugačak je put od prvotne ideje do masovne proizvodnje.

Provjerite Hervis patike za nogomet <<

Istraživanje i razvoj

Patike za nogomet i njihova sama proizvodnja razlikuju se od proizvođača do proizvođača. A na kraju, cijene se također razlikuju. Jeste li se ponekad zapitali zašto neke patike za nogomet imaju vrlo visoku cijenu? Razloga za to je mnogo, ali u slučaju nešto poznatijih proizvođača, nešto viša cijena se može pripisati dugom vremenu za istraživanje i razvoj tih modela.

Nogomet

Neki proizvođači tako unutar svojih tvornica imaju i posebne odjele u kojima rade ljudi iz raznih strukovnih područja. Njihov jedini cilj je stvoriti što bolju obuću, primjerice izuzetno kvalitetne patike za nogomet. Kako bi u tome bili još uspješniji, vrlo česte su i suradnje s poznatim nogometašima. U tom slučaju nogometaši svojim iskustvom igranja u različitim vrstama patika za nogomet daju vrlo vrijedne savjete o tome kakve bi one trebale biti. A upravo razni znanstvenici, inženjeri i ostali su zaslužni da se te ideje pretvore u stvarnost.

Kasnije su takve patike za nogomet dostupne i u slobodnoj prodaji, nerijetko po nešto višoj cijeni. No, ta cijena nije samo zbog dodatnog potpisa tog igrača, već zbog ogromnog truda utrošenog na stvaranja izvrsnih patika za nogomet. A u to ćete se i sami uvjeriti ako kupite baš neki od takvih modela.

Obuće japanke – Raznolikost modela i limitiranih izdanja

Tržište s obućom je raznovrsnije nego ikad prije. Kada je riječ o obući za ljetno doba, mnogima su omiljeni komad obuće japanke. Vole ih nositi muškarci i žene podjednako. Nerijetko ćete u ljetnim mjesecima po gradu vidjeti posebne štandove koji prodaju samo japanke. A kada se radi o omiljenom brendu, mnogi će se složiti da su to upravo Crocs japanke i prilikom svake nove kupnje će posegnuti upravo za njima.

više: https://www.tenisice.hr/Crocs/

Raznolikost modela

Crocs japanke krasi vrlo atraktivan dizajn koji će mnoge zainteresirati na prvi pogled. No, iza toga se krije i puno više toga. Crocs japanke nisu samo zanimljive zbog svog izgleda, već su i izrazito udobne zbog posebnog materijala od kojeg su izrađene.

Ono po ćemu su Crocs japanke također poznate su i njihova limitirana izdanja

Najpoznatiji modeli Crocs japanki tako su dostupni u više od 20 boja

Najpoznatiji modeli Crocs japanki tako su dostupni u više od 20 boja, a oni manje popularni u svega nekoliko boja. Uz sve to, moći ćete odabrati i razne veličine. Dostupne su čak i veličine za djecu jer ih djeca također rado nose. Modeli namijenjeni djeci su uglavnom puno šareniji i veseliji i često su oslikani raznim motivima iz crtića, filmova i sličnog.

Limitirana izdanja Crocs

Ono po ćemu su Crocs japanke također poznate su i njihova limitirana izdanja. Riječ je o posebnim kolekcijama koje izlaze periodično tijekom godine. Ta izdanja često su vezana uz neki konkretan događaj. Primjerice, kada je riječ o dječjim modelima, kada se u kinu pojavi neki popularan crtić, tvrtka Crocs će na tržište pustiti limitiranu kolekciju s motivima iz tog crtića. Ta kolekcija će na tržištu biti određeno vrijeme i nakon toga će je povući. No, na tržištu će biti dovoljno dugo da je stignete nabaviti, odnosno biti će cijelo vrijeme koliko će trajati zanimanje za taj crtić. Takva praksa se pokazala kao odličnim poslovnim potezom i stoga i ne čudi kako takvih limitiranih izdanja ima iz godine u godinu sve više.