Mjesečni arhivi: siječanj 2018.

Asics patike promiču bavljenje sportom i bolju kvalitetu života

Asics patike proizvode se u tvrtki pod nazivom Asics, što je zapravo akronim koji potječe od izreke na latinskom jeziku “Anima Sano in Corpore Sano”. U prijevodu to znači zdrav duh u zdravom tijelu. To je ujedno i poruka koju ova tvrtka šalje neprekidno proizvodeći vrhunsku obuću za sport, kao i drugu opremu. Stavljajući zdravlje na prvo mjesto i ističući koliko je pokret tijela i sport ključan za dobro zdravlje, Asics već duže vrijeme predstavlja revoluciju u proizvodnji patika i to svakim segmentom proizvodnje, od koncepta, inovacije pa do finalnog proizvoda. Kako bi to postigli, neprekidno proizvode vrhunske proizvode, težeći da nadograđuju svoje tehnološke prednosti i pomičući granice spoznaja o onome što je tijelu potrebno kako bi se postigli sportski rezultati i postigao sklad između duše i tijela.

Vrhunska Asics tehnologija daje i vrhunske proizvode

Proizvodnja Asics patika dugotrajan je proces koji se zasniva na analizi pokreta. Posjeduju naprednu tehnologiju koja uključuje kamere visoke brzine, opremu za precizno mjerenje i najrazvijeniji kompjuterski softver. U svojim tvorničkim postrojenjima imaju nekoliko soba za testiranje kako bi se podaci prikupljeni istraživanjem mogli ukomponirati u nove proizvode. Asics patike posjeduju nekoliko patenata koji se odnose na sustave apsorpcije udaraca, vodootporne materijale i mnoge druge inovacije. Kako bi se postigla savršena udobnost koriste se sustavi za mjerenje u tri dimenzije.

Bilo da je riječ o tenisicama za žene ili muškarce, profesionalnom bavljenju sportom ili rekreacijom Asics patike nude vrhunske materijale, udobnost, moderan dizajn i širok izbor za svakoga. Tvrtki je također važno da se kupci educiraju i da imaju sve potrebne informacije prije kupnje, jer cilj im nije prodati jedan par patika, već si osigurati vjerne kupce kojima su povećali kvalitetu života i želju za bavljenje sportom. A brojni kupci koji su ostali vjerni Asics patikama govore da su u tome i uspjeli.

Cipele online velik su izvor zarade

Cipele se odnose na komade materijala koji su namijenjeni stopalima i čija je glavna svrha zaštita stopala od opasnosti iz okoliša koje se mogu odnositi na neprikladnu površinu terena ili ekstremne vremenske uvjete. Glavna im je svrha, dakle, zaštita od ozljeda, ali i olakšavanje kretanja. Isto tako, cipele se koriste u modne svrhe ili kao ukras i dodatak stilu pojedinca koji vrlo često determinira društveni položaj osobe koja ih nosi te njegov status, interese i slično. Za dodatnu udobnost nose se i čarape između same cipele i stopala.

Moderno doba donijelo nam je mnoge inovacije pa se danas, osim u mnogobrojim buticima, mogu kupiti i cipele online, otvarajući asortiman još širem spektru kupaca, brišući na taj način granice i valute koje se koriste za plaćanje.

Cipele online

Online kupnja cipela predstavlja novu kulturološku pojavu

Kada su cipele u pitanju, različite kulture imaju svoja različita pravila za nošenje. To podrazumjeva da u nekim situacijama nošenje cipela nije dopušteno, kako zbog same higijene, tako i zbog simbolične poruke koju nose. Tako je, na primjer, u nekim vjerskim institucijama potpuno zabranjeno nositi cipele, u znak poštovanja, a u nekim kulturama znak je kulture i poštovanja prema domaćinu izuti cipele na ulazu u osobni prostor.

Cipele često i razdvajaju samo društvo na slojeve. Dok neki mogu posjedovati veliki broj cipela i kupovati ih, čak i kupovati cipele online, plaćajući bankovnim karticama, neki su previše siromašni da si kupe i jedan par i pruže si osnovnu zaštitu. Ovo je također slučaj za različite dijelove svijeta.

Cipele online koje se prodaju donose veliku zaradu različitim korporacijama te su zahtjevi postali toliko veliki da se cipele prodaju bez obzira na materijal i kvalitetu izrade. Stoga je prodaja cipela online postala prednost, ali i opasnost, jer kada kupimo cipele online, nismo u mogućnosti provjeriti o kakvoj se kvaliteti radi te da li nam one uistinu odgovaraju.