Arhiva kategorije: Obuča

Under Armour ima sve više zadovoljnih kupaca

Tvrtka Under Armour nekima možda nije toliko poznata kao neke druge tvrtke u modnoj industriji, no ona je osnovana još davne 1996.g. u Baltimoreu u SAD-u. Fokus proizvodnje im je obuća te sportska i casual odjeća. Sjedište tvrtke je u SAD-u, no imaju svoje podružnice i u mnogo drugih gradova, čak i izvan SAD-a. Tvrtka je stekla veliku popularnost zbog toga što su koristili neke nove materijale pri izradi svoje odjeće koji su osiguravali određenu zaštitu od znojenja ljeti, a dobru toplinsku izolaciju zimi.

Suradnja s brojnim poznatim sportašima

Jedan od razloga velike popularnosti određenih Under Armour proizvoda temelji se i na suradnji s brojnim poznatim sportašima. Primjerice, suradnja s NBA košarkašem Stephanom Curryjem osigurala im je drastičan rast prodaje njegove linije tenisica. Od poznatih suradnji izdvajaju se još ona s košarkašem Joelom Embildom, golferom Jordanom Spiethom itd.

Under Armour tenisice za sveUnder Armour

U posljednje vrijeme, sve su popularnije Under Armour tenisice. Dostupne su za žene, muškarce i djecu i u brojnim trgovinama s obućom možete pronaći raznolik izbor modela. Dolaze u raznim dizajnima i oblicima, a na gotovo svim modelima je uočljiv prepoznatljiv Under Armour znak. Cijene Under Armour tenisica se razlikuju i mogu se pronaći nešto jeftiniji modeli, pa sve do onih dosta skupih. No, za koje god se odlučili, možete biti sigurni da su izrađeni od kvalitetnih materijala i da će vas sigurno služiti dugi niz godina.

Under Armour odjeća

Osim po tenisicima, Under Armour je poznat i po svojoj liniji odjeće. Nude brojne odjevne predmete namijenjene za oba spola. Muškarci tako mogu izabrati razne vrste kratkih hlača, majica s dugim i kratkim rukavima, pulovera i dr. Žene također imaju veliki izbor te mogu izrabrati razne vrste tajica, majica, hlača, pulovera i ostalog. Bez obzira što kupite od navedenog, zasigurno ćete biti zadovoljni materijalom izrade i prekrasnim odjevnim predmetom.

Razne vrste muških tenisica u trgovinama s obućom

Trgovine s obućom danas su prepune raznih modela. Najveći broj uglavnom čine tenisice, s obzirom na njihovu veliku popularnost. Muške tenisice se ovdje posebno ističu, s obzirom da ih mnogi obožavaju nositi u bilo koje doba godina. Samo ovisno o dobu godine, odlučuju se za prikladne modele. Muške tenisice dostupne su za razne namjene i sportove te nije neuobičajeno da mnogi u ormaru imaju više različitih modela.

Muške tenisice za svakodnevno nošenje

Najveći broj modela muških tenisica u trgovinama odnosi se na one koji su namijenjeni svakodnevnom nošenju. Riječ je o modelima raznih boja i dizajna, dostupnih u raznim veličinama. Za toplije vrijeme mogu se birati modeli od prozračnih materijala u kojima se stopalo neće znojiti. A za hladnije vrijeme mogu se odabrati nešto viši modeli i izrađeni od čvršćih materijala koji će osigurati toplinu stopalima tijekom hladnih zimskih dana.

Muške tenisice

Dizajnirajte vlastiti model tenisica

Ako želite imati jedinstvene muške tenisice, odnosno model kakav nitko drugi nema, to je također moguće. Danas postoje brojne poznate tvrtke koje nude mogućnost da sami napravite dizajn tenisica te će vam ih oni takve izraditi i poslati na kućnu adresu. Tako možete krenuti od nekog već gotovog modela muških tenisica i onda na njega dodati možda neki logo, natpis ili nešto slično.
Iako se to na prvi pogled možda čini komplicirano, daleko je do toga. Naime, proizvođači tenisica takve mogućnosti uglavnom nude putem svojih online platformi. Tamo se mogu pronaći posebni specijalizirani programi koji se vrlo jednostavno koriste. Sve se zapravo svodi na rad na slici. Vidite sliku muških tenisica koje ste odabrali i onda pomoću raznih alata dodajete što želite na njih.
Na ovaj način možete napraviti vrlo atraktivne muške tenisice koje će zasigurno privlačiti poglede. A vi ćete se osjećati odlično jer nosite muške tenisice kakve sigurno nitko drugi ne posjeduje.

Različite vrste planinarskih cipela

Odlučili ste se baviti planinarenjem. To je odlična ideja. No, kako biste bili sigurni, morat ćete kupiti i odgovarajuću planinarsku opremu. Ona podrazumijeva nekoliko dodataka, no svakako najvažnije su planinarske cipele. To je i potpuno jasno, s obzirom da ćete hodati po raznim terenima, od onih s vrlo oštrim kamenjem pa do onih s raznim preprekama i slično. Zato morate imati kvalitetne planinarske cipele, kako bi svaki vaš korak bio sigurniji, te kako ne biste uganuli gležanj ili se poskliznuli. A uglavnom se možete odlučiti za tri vrste: niske, srednje visoke i visoke planinarske cipele.

Visoke planinarske cipele

Niske planinarske cipele

Ako ste početnik u planinarenju ili planirate hodati po nekim manje zahtjevnim stazama, onda će vam za početak niske planinarske cipele biti i više nego dovoljne. One su uglavnom nešto lakše i prozračnije, i zbog veličine ne pružaju potporu gležnju. No, ako ćete planinariti po nekim jednostavnim stazama to vam neće biti niti potrebno, a ujedno će vam biti puno ugodnije hodati.

Srednje visoke planinarske cipele

Ova vrsta planinarskih cipele donekla pruža potporu gležnju, ali ne u potpunosti. To znači da ipak trebati biti oprezniji, ako vam se na putu naðu neke prepreke koje zahtijevaju nešto više spremnosti kako biste ih prošli. Kao što se da zaključiti, koristite ih za hodanje i planinarenje po srednje zahtjevnim stazama.

Visoke planinarske cipele

Ova vrsta cipela naziva se još i gojzericama i namijenjena je onima koji ne pristaju na kompromise i traže najbolje moguće rješenje, bez obzira na teren kojim će koračati. Teže su od ostalih modela i vrlo krute, kako bi vašem gležnju pružile najbolju moguću potporu. Vrlo su izdržljive i jednom kada ih kupite, vrlo vjerojatno ih nećete morati tako skoro mijenjati. Preporuka je da ih prije nego krenete na pravo planinarenje malo razgazite, kako biste ih malo omekšali i kako bi vam kasnije ipak bile udobnije.

Ne štedite pri kupnji tenisica za nogomet na betonu

Svi koji se bave malim nogometom znaju da je podloga na kojoj se igra itekako bitna, odnosno da je bitno imati odgovarajuće tenisice. Ako ste mislili da odabir tenisica nije bitan pri igranju malog nogometa na različitim podlogama, prevarili ste se. To se posebno odnosi na igranje malog nogometa na betonu. Igranje na betonu još više umara stopala te je vrlo važno imati odgovarajuće tenisice za nogomet na betonu kako bi se taj umar sveo na minimum. Također, odgovarajuće tenisice za nogomet na betonu će imati preventivni učinak na moguće ozljede.

 

Pravilan odabir u trgovini

Tenisice za nogomet na betonu možete pronaći u bolje opremljenih trgovinama sa sportskom obućom. Većina poznatijih proizvođača sportske obuće, kao što su Nike, Adidas, Joma i drugi, ima u svojoj ponudi posebne modele tenisica za nogomet namijenjene raznim podlogama. Stoga, ako znate da ćete većinu vremena igrati na betonu, pripazite da kupite odgovarajuće tenisice. U suprotnom, kupite li primjerice tenisice za nogomet na parketu, one vam neće pružiti odgovarajuću zaštitu.

Prilikom odabira veličine ovakvih tenisica, vrlo je važno isprobati ih u trgovini. Tenisice za nogomet na betonu bi prije svega trebale biti udobne. Kupite li premali broj, igranje u njima neće biti nimalo ugodno. S druge pak strane, kupite li preveliki broj, mogli biste imati puno problema pri trčanju, a također ćete biti i podložniji ozljedama. Poneki brendovi nude vrlo detaljan odabir veličina, primjerice neki modeli se razlikuju u samo pola broja razlike. Stoga je najbolje u trgovini isprobati nekoliko različitih brojeva te se odlučiti za onu najprikladniju veličinu.

Dvoumite li se oko odabira tenisica za nogomet na betonu nekih poznatijih proizvođača i onih manje poznatih, ako je moguće, odlučite se za one poznatije. Oni ulažu puno truda u testiranje svojih proizvoda te njihovom kupovinom možete biti sigurni da ste dobili odličan proizvod.

Razne mogućnosti online kupovine cipela

Odlučili ste se kupiti nove cipele. Pregledali ste brojne lokalne trgovine u potrazi za idealnim modelom, ali bezuspješno. A jeste li pogledali što se nudi na Internetu, odnosno cipele online? Možda upravo tamo pronađete ono što tražite. Postoji nekoliko načina kupovina cipela online.

Kupnja u specijaliziranoj internetskoj trgovini

Mnogi proizvođači cipela shvatili su važnost Interneta pa na svojim internetskim stranicama nude svoje specijalizirane trgovine u kojima se vrlo jednostavno mogu kupiti cipele online. Često su u takvim internetskim trgovinama cijene i nešto niže nego u onim lokalnim.

Cipele online

Kupnja u klasičnim internetskim trgovinama

Isto kao što postoje lokalne trgovine koje nude cipele različitih proizvođača, postoje i slične internetske trgovine. U njima se mogu kupiti različiti modela cipela, brojnih proizvođača i s velikim rasponom cijena. U takvim trgovinama bi svaki kupac trebao lako pronaći idealni model koji mu po svemu odgovara.

Kupnja putem internetskih oglasnika

Postoji još jedan popularan način za kupnju cipela online, a to su internetski oglasnici. To su mjesta na kojima ljudi mogu postaviti oglase i jednostavno drugima prodati cipele i druge komade odjeće i obuće. U oglasima je navedeno radi li se o potpuno novim, nenošenim cipelama ili je pak riječ o onima koje više nisu nove. Naravno, o tome ovisi i krajnja konačna cijena. Pa ako ste poželjeli kupiti nove cipele, a privukla vas je niska cijena u oglasniku, dobro provjerite je li stvarno riječ o potpuno novim cipelama.

Mnogi danas kupuju isključivo cipele online jer na taj način štede svoje vrijeme i novac. Ne moraju gubiti vrijeme na obilazak lokalnih trgovina, a nerijetko je i cijena cipela nešto niža kada se kupuju putem Interneta. Jedini nedostatak ovakvog načina kupnje je što ih ne možete isprobati na licu mjesta i što ćete ipak morati pričekati nekoliko dana dok vam ne stignu na vašu kućnu adresu. Provjerite ponudu u online Hervis trgovini.

Tenisice za djevojčice s likovima iz crtića

Prilikom dizajniranja obuće za djecu, proizvođači se trude stvoriti što atraktivnije modele. Posebno se to odnosi na tenisice za djevojčice i tenisice za dječake. Nerijetko su upravo djeca ta koja u trgovini biraju tenisice ili makar daju svoj komentar koje im se najviše sviđaju. A kako bi se djeca odlučila upravo za određeni model tenisica, one moraju po nečemu biti posebne i moraju se isticati. Glavni način da se određene dječje tenisice istaknu je atraktivnost i šarenilost. Zato su danas tenisice za djevojčice i dječake često ukrašene raznim bojama koje će kod njih izazvati oduševljenje kad ih vide da požele imati baš njih.

Likovi iz crtića

Proizvođači su također svjesni činjenice da djeca obožavaju crtiće te se često poistovječuju s likovima iz crtića. I upravo zato se mogu pronaći i brojne tenisice za djevojčice i dječake koje su oslikane u potpunosti s likovima iz crtića ili sadrže samo neke takve detalje. Kada djeca ugledaju takve tenisice u trgovini, često posegnu upravo za njima.

Djevočice tako obožavaju tenisice koje sadrže razne likove iz njihovih popularnih crtića, ali uvijek su rado viđene i vile, princeze i slično. Kod dječaka je situacija nešto drugačija te će njih, osim likova iz dječjih crtića, zanimati tenisice s raznim slikama automobila, akcijskih junaka i slično.

Tržište obuće za djecu je vrlo veliko, ali samim time i vrlo konkurentno. Brojni proizvođači tenisica za djevojčice i dječake se trude biti što inventivniji kako bi nekim novim jedinstvenim modelom privukli svoje drage kupce, djecu. Ponekad se određene inovativne ideje pokažu kao pun pogodak i određeni modeli se počnu prodavati u drastično većim količinama. No, ponekad se pokušaj izbacivanja nekog novog modela na tržište pokaže kao potpuni pronašaj. A u takvim situacijama će upravo djeca biti ta koja će odlučiti o uspješnosti prodaje određenih dječjih tenisica.

Modeli Nike tenisica se brzo mijenjaju

Konkurencija na tržištu sportske odjeće i opreme je žestoka. Posebno se to odnosi na dio vezan uz proizvodnju tenisica. Naime, tenisice spadaju u najprodavaniji komad obuće pa stoga ne čudi kako svi proizvođači ulažu puno truda kako bi upravo njihove tenisice stekle određeni kultni status među kupcima. To je malo kome pošlo za rukom, a jedan od proizvođača koji se s time može pohvaliti je Nike, njihova odjeća i obuća, a pogotovo Nike tenisice.

nike tenisice

Kvaliteta i kvantiteta

Nike je prisutan na tržištu već dugi niz godina i on je uvijek bio jedan od proizvođača koji je svoju prodaju temeljio na kvaliteti, a ne na kvantiteti. Ista situacija je i danas, Nike tenisice su vrlo kvalitetne, a Nike će tu kvalitetu i naplatiti. Pogledate li danas cijenu koju imaju Nike tenisice u odnosu na brojne tenisice drugih proizvođača, lako ćete vidjeti da su Nike tenisice često i nešto skuplje. No, Nike je siguran u svoju kvalitetu i on svojim potpisom jamči da ćete kupiti odličan proizvod, ako se odlučite za njihove tenisice.

Brojni modeli

Svo ovo vrijeme koje je na tržištu, Nike je pratio navike svojih kupaca i došao do određenih zaključaka. A najvažniji se odnosio na navike kupaca. Naime, Nike je zaključio da kupci vole promjene. Odnosno, ne vole kada se u trgovinama dugo nude isti, određeni modeli tenisica. Više vole doći u trgovinu te vidjeti nove modele Nike tenisica. I Nike je to primijenio u praksi. Modeli Nike tenisica se redovito mijenjaju. To znači da ako ste pronašli Nike tenisice koje želite kupiti, učinite to što prije. Jer postoji velika vjerojatnost da ako dođete ponovo za koji mjesec u trgovinu, više neće moći pronaći baš taj model. No, zato ćete vidjeti ponudu nekih potpuno novih modela od kojih bi vam ponovo neki drugi model mogao zapeti za oko. Ovdje prverite ponudo Nike tenisic.

Popularnost Ipanema sandala je svake godine sve veća

Sandale spadaju u kategoriju jednostavne obuće koja je predviđena za vrlo toplo vrijeme i sastoji se od donjeg dijela, džona koji se za stopalo pridržava s kožnatim ili u moderno doba, od nekog drugog materijala napravljenim, remenčićima. Njihova povijest je jako bogata i prve sandale sežu u rimsko doba. Iako ih navodno slavni Rimljani nisu izumili, oni su ti koji su sandale proslavili te su razvili njihov dizajn podižući ih na takvu razinu da se na ulicama Rima moglo svašta saznati o osobi samo po sandalama koje je nosila.

Ipanema – ime koje obilježava moderne sandale

Ipanema je tvrtka koja nam dolazi iz Brazila te su Ipanema sandale poznate po svuda u svijetu. Udobne su, lijepe te su napravljene tako kvalitetno da mnogi pojedinci ni ne razmišljaju o nošenju bilo kojih drugih sandala. Ipanema uvijek vodi brigu o svojim klijentima i prati moderne trendove te svake sezone uvodi novitete u svoju proizvodnju, kombinirajući stilovime, ali nikada ne izostave udobnost i kvalitetu.

Ono što je također tipično za Ipanema brend je nevjerovatna pozornost koja se posvećuje detaljima. Ipanema sandale privlače poglede, kombinirajući materijale i boje te šljokice i razne druge ukrase. Ali uvijek u ponudi imaju i decentnije modele za pojedince koji više vole standardni stil.

Ipanema je popularan brend i u Hrvatskoj

Kupci u Hrvatskoj također su vrlo brzo prepoznali Ipanema kvalitetu i visoki standard izrade. Ipanema sandale su preplavile sportske dućane u Hrvatskoj, ali se isto tako mogu naći u svim boljim prodavaonicama obuće te je razlika između Ipanema sandala i nekih drugih proizvođača očita na prvi pogled. Ako pak kao kupac niste zadovoljni ponudom u hrvatskim dućanima, uvijek se možete okrenuti Internet ponudi možete potražiti sve modele koja ova tvrtka nudi. Ipanema svojim imenom garantira udobnost, dizajn i kvalitetu sandala koju rijetko koja druga kompanija može ugroziti, a Ipanema sandale svakako spadaju i sam vrh njihove ponude. Provjerite ponudu sandal Ipanema na web stranici tenisice.hr.

Uvijek kupite nešto veći broj gojzerica

Imate li nekog prijatelja koji voli često planinariti ili šetati po prirodi te ako ga pitate kakvu vrstu obuće bi vam preporučio, vjerojatno će to biti gojzerice. Naime, gojzerice spadaju u namjensku vrstu obuće koja je iznimno pogodna za hod po neravnim terenima. S jedne strane će vam u njima biti vrlo ugodne duže šetnje, a s druge strane će štititi vaša stopala od mogućih ozljeda. No, prilikom kupovine morate posebnu pažnju posvetiti odabiru pravilne veličine.

Pripazite kod kupnje

Upravo zbog zahtjevnog terena na kojem ćete koristiti gojzerice, vrlo je bitno kupiti odgovarajuću veličinu. A to je uglavnom jedan broj veći od onoga koji inače nosite. Naime, kada u trgovini isprobate gojzerice, bitno je da vam niti jedan prst ne dodiruje vrh. Stopala u gojzericama moraju imati mjesta da se mogu lagano pomicati. To je iznimno bitno prilikom hoda po nizbrdici. Tada je najveći pritisak na prstima. Ako stopala nemaju dovoljno mjesta, hod po nizbrdici će biti vrlo neugodno iskustvo.

Raznolikost cijena

Pogledate li ponudu gojzerica u trgovinama, vidjet ćete velike razlike u rasponu cijena. No, ovdje itekako vrijedi ona stara izreka „koliko para, toliko muzike“. Naime, oni najjeftiniji modeli često su izrađeni od nešto slabijih materijala pa je upitno koliko će stvarno zaštititi vaša stopala. S druge strane, oni najskupljiji modeli često predstavljaju i mnoge tehnološke inovacije kakve nećete pronaći kod drugih. No, ako ste po prvi puta ušli u trgovinu sa željom da kupite gojzerice, vjerojatno će najbolji izbor biti neki modeli u srednjem rasponu cijena. Oni će biti odlični za početak, a kasnije, ako se odlučite ozbiljnije baviti planinarenjem, tada ćete vjerojatno početi razmišljati o kupovini nekog od skupljih modela.

Gojzerice se mogu kupiti u raznim trgovinama s obućom, ali preporuka je da ih potražite u nekoj specijaliziranoj trgovini kako biste po potrebi mogli od prodavača dobiti i stručni savjet. Provjerite ponudbo na web stranici https://www.hervis.hr.

Asics patike promiču bavljenje sportom i bolju kvalitetu života

Asics patike proizvode se u tvrtki pod nazivom Asics, što je zapravo akronim koji potječe od izreke na latinskom jeziku “Anima Sano in Corpore Sano”. U prijevodu to znači zdrav duh u zdravom tijelu. To je ujedno i poruka koju ova tvrtka šalje neprekidno proizvodeći vrhunsku obuću za sport, kao i drugu opremu. Stavljajući zdravlje na prvo mjesto i ističući koliko je pokret tijela i sport ključan za dobro zdravlje, Asics već duže vrijeme predstavlja revoluciju u proizvodnji patika i to svakim segmentom proizvodnje, od koncepta, inovacije pa do finalnog proizvoda. Kako bi to postigli, neprekidno proizvode vrhunske proizvode, težeći da nadograđuju svoje tehnološke prednosti i pomičući granice spoznaja o onome što je tijelu potrebno kako bi se postigli sportski rezultati i postigao sklad između duše i tijela.

Vrhunska Asics tehnologija daje i vrhunske proizvode

Proizvodnja Asics patika dugotrajan je proces koji se zasniva na analizi pokreta. Posjeduju naprednu tehnologiju koja uključuje kamere visoke brzine, opremu za precizno mjerenje i najrazvijeniji kompjuterski softver. U svojim tvorničkim postrojenjima imaju nekoliko soba za testiranje kako bi se podaci prikupljeni istraživanjem mogli ukomponirati u nove proizvode. Asics patike posjeduju nekoliko patenata koji se odnose na sustave apsorpcije udaraca, vodootporne materijale i mnoge druge inovacije. Kako bi se postigla savršena udobnost koriste se sustavi za mjerenje u tri dimenzije.

Bilo da je riječ o tenisicama za žene ili muškarce, profesionalnom bavljenju sportom ili rekreacijom Asics patike nude vrhunske materijale, udobnost, moderan dizajn i širok izbor za svakoga. Tvrtki je također važno da se kupci educiraju i da imaju sve potrebne informacije prije kupnje, jer cilj im nije prodati jedan par patika, već si osigurati vjerne kupce kojima su povećali kvalitetu života i želju za bavljenje sportom. A brojni kupci koji su ostali vjerni Asics patikama govore da su u tome i uspjeli.