Flamingo je postao simbol ljeta

Svi koji su bili te sreće i ljeto proveli negdje na moru, zasigurno su mogli zamijetiti određene stvari na plažama ili platajući na moru. Možda se ne možete odmah sjetiti o čemu je riječ, no kad bi vam netko pomogao i rekao da je riječ o nečem ružičastom, vjerojatno biste se se odmah sjetili. Da, to je flamingo napuhanac. Zbog svoje izrazite boje i karakterističnog izgleda, a ujedno i nešto većih dimenzija, vrlo lako privlači pažnju.

Od onih malih pa sve do onih ogromnih

Oni po čemu je flamingo napuhanac karakterističan su njegove dimenzije. Na moru su se mogli vidjeti oni nešto manji modeli pa sve do onih ogromnih za čije donošenje na plažu je bilo potrebno nekoliko ljudi. Naravno, problem s takvim velikim modelima je i u tome što nakon što ga napušete, trebate ga negdje držati u tom napuhanom stanju to vrijeme dok ste na moru. A isto tako, ako ste dosta daleko od plaže, nije ga lako nositi. Neki su tome doskočili tako što su ga zavezali na krov automobila i i tako prevozili što je izazivalo osmijehe na lica svih onih koji su vidjeli taj prizor na ulici.

Različite funkcije

Flamingo napuhanac se može koristiti na razne načine. Najjednostavniji način za korištenje je da se koristi kao madrac za plutanje. Zbog svojih velikih dimenzija osobe se mogu lako na njega popeti i plutati. Njegov dugačak vrat odlično dođe za pridržavanje.

Osim toga, mnogi ga koriste i za skakanje s njega. Na one većih dimenzija moguće se i popeti te će tako poslužiti kao odlična odskočna daska za skakanje.

Sve u svemu, flamingo napuhanac je prošle sezone bio veliki hit i mnogima je ostao u lijepom sjećanju. Nema sumnje da ćemo i ovo ljeto na plažama vidjeti jako puno takvih modela, a vjerojatno i u nekom novom, osvježenom izdanju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.