Patike Nike su mnogima sinonim kvalitete

Patike su mnogima omiljeni komad obuće. Vrlo su udobne za nošenje, a poneki modeli se mogu odlično uklopiti i s nešto ozbiljnijim odjevnim predmetima. Mnogima ljubav prema patikama seže još u djetinjstvo i od malih nogu nose razne patike. Neki vole često mijenjati patike i često kupovati patike raznih proizvođača, dok neki ostanu vjerni određenom proizvođaču, čiji modeli patika su im se pokazali odličnima. Pitate li mlađe generacije koje su im omiljene patike, mnogi će danas zasigurno reći da su to patike Nike. A većina njih će u svom ormaru imati barem nekoliko različitih modela.

Kvaliteta uz odličan marketing

Koji je glavni razlog što su patike Nike toliko popularne i što mnogi niti ne pomišljaju o kupovini patika nekog drugog proizvođača? Prije svega, mora se naglasiti neupitna kvaliteta. Naime, sve njihove patike proizvode se od sada već dokazano kvalitetnih materijala zbog čega je zajamčena njihova dugotrajnost. A s druge strane, ova tvrtka troši i iznimno velike iznose na marketinške aktivnosti. Prisutni su u raznim sferama društva, od televizije, novina, društvenih mreža i slično. Nerijetko angažiraju i popularne osobe iz javnog života, sportaše, glumce i slično kako bi im pomogli u reklamiranju. A najveći dio novca utroši se upravo na reklamiranje Nike patika, kao njihovog najpopularnijeg proizvoda.

Svemu tome doprinosi i činjenica da oni na tržište svake godine izbacuju jako mnogo novih proizvoda, a to se posebno vidi kod njihovih patika. Naime, Nike patike u trgovinama se redovno zamjenjuju s novim modelima ili se uz stare redovito dodaju novi modeli. Kupce vole raznolikost i znaju da će svaki put kada krenu u kupovinu novih patika, pronaći u trgovinama potpuno nove modele Nike patika. Kada se sve te stvari spoje, od odličnog i kvalitetnog proizvoda, raznolikosti modela i agresivnog marketinga, jasno je zašto su Nike patike toliki predmet obožavanja mnogih.  Provjerite svoj izbor Nike patik na web stranici tenisice.hr.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.