Quadro tv – odlična vrijednost za novac

Među proizvođačima televizora danas vlada velika konkurencija. Svi oni redovito na tržište izbacuju nove i sve naprednije modele televizora. Teško je danas i pratiti sav taj brzi rast i sve veći broj modela. Neki proizvođači idu i toliko daleko da pokušavaju stvoriti neki novi standard dajući prepoznatljiva imena nekim novim tehnologijama. Neki pak proizvođači pokušavaju se nametnuti nešto nižom cijenom. A zbog lošeg financijskog stanja, cijena je ipak mnogima presudni faktor. Quadro tv upravo je odličan primjer proizvoda koji je nešto jeftiniji od konkurencije, ali svojim karakteristikama nimalo ne zaostaje.

Funkcije koje imaju i puno skuplji televizori

Quadro tv odlikuje nešto niža cijena. Upravo to je glavni adut koji ova tvrtka koristi za probijanje na tržištu. Ali to nikako ne znači da je riječ o manje kvalitetnom televizoru od konkurencije. Baš naprotiv. Quadro tv može se pohvaliti brojnim funkcijama koje imaju televizori koji su i po nekoliko tisuća kuna skuplji. Naravno, Quadro tv se također razlikuje i po modelima. Najjefitnije varijante predstavljaju njihovi televizori koji nose oznaku „HD ready“. To znači da će prikazivati HD materijale do najveće rezolucije od 720p. Sve što je više od toga neće biti prikazano na način kao što bi bili prikazano da posjedujete „Full HD“ Quadro tv. Takav model je ipak nešto skuplji, ali još uvijek jeftiniji od konkurencije kada je u pitanju sličan model televizora. No, za tu nešto višu cijenu dobit ćete televizor koji će biti u stanju prikazati pravu HD sliku, rezolucije do 1080p.

Oni najzahtjevniji mogu odabrati i najbolje Quadro tv modele, kao što su kombinacije 4K i smart tv-a. Kupnjom takvog modela dobit ćete vrhunsku sliku, ali i mogućnost spajanja na Internet te korištenja raznih internetskih servisa za pregledavanje internetskih stranica, slika, video zapisa, glazbe i slično. A sve to po odličnoj cijeni.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.