Quadro tv se često može uloviti na akciji

Pri kupnji novog televizora, često imate dvije mogućnosti. Možete ga kupiti u normalnoj ponudi, ali isto tako ga možete i kupiti na nekoj akciji. Oni kojima se žuri s kupnjom televizora, često nemaju vremena čekati akciju. No, ako vam se ne žuri i pričekate neku akciju, mogli biste uštedjeti dosta novca. Ili biste za isti novac koji ste planirali potrošiti mogli kupiti još bolji televizor. Na akcijama se često nude slične marke televizora, a jedan od njih je i Quadro tv. On je sam po sebi nešto jefitniji od konkurencije, a ako ga kupite putem akcije, možete za manji novac dobiti izrazito kvalitetan televizor.

Različite veličine

Quadro tv dostupan je u nekoliko različitih veličina. Te veličine uglavnom se iskazuju u inčima i zapravo predstavljaju dijagonalu ekrana. No, kako bi kupcima bilo lakše, često su uz taj podatak iskazane i stvarne dimenzije, koje uključuju visinu, širinu i dubinu. Tako ćete lako moći znati hoće li određeni model stati na predviđeno mjesto. Naravno, o toj veličini ovisi i krajnja cijena.

Veliki raspon cijena

Quadro tv se osim po dimenzijama razlikuje i u brojnim drugim sitnicama koje također utječu na njegovu cijenu. Najskuplji modeli su zapravo smart tv, odnosno imaju mogućnost spajanja na Internet te korištenja brojnih pametnih funkcija. Cijena se razlikuje i ovisno o tome kakav sadržaj Quadro tv može prikazati. Ako ima oznaku „HD ready“, cijena će mu biti niža od onoga koji može prikazati 4K sadržaj.

No, bez obzira na taj raspon cijena, Quadro tv još uvijek predstavlja odličnu vrijednost za novac. Za puno manje novca nego što biste morali izdvojiti za neke poznatije marke televizora, dobit ćete izvrstan uređaj. Budući da je postao sve popularniji izbor kod mnogih, za očekivati je da će Quadro tv u godinama koje slijede i cijenom ići sve više u korak s konkurentima.

Provjerite ponudu  na web stranici www.harveynorman.hr.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.