Spavajte na madracu na napuhavanje

Odlična ideja za kampiranje u prirodi ili pak neočekivane goste je madrac na napuhavanje koji vam može pomoći mnoge situacije učiniti udobnijima. Ipak, nisu svi madraci na napuhavanje napravljeni jednako, pa je dobro prije no što u madrac na napuhavanje uložite nekoliko stotina kuna osigurati da kupujete najbolju opciju za sebe!

Odmor bilo gdje

Madrac na napuhavanje trebao bi biti samo priručna opcija za kratka razdoblja. Na primjer, zračni madrac može boravak u prirodi učiniti ugodnijim ili pak u vašem stanu stvoriti dodatan prostor za spavanje. Iako je udobnost madraca na napuhavanje važna, nemojte očekivati istu udobnost kao i na pravom madracu na krevetu, jer se te dvije vrste madraca ipak ne mogu uspoređivati. Kod kupnje obratite pozornost na to koliko je vaš madrac na napuhavanje velik te za koje je uvjete stvoren i koja je njegova nosivost, kako biste odabrali pravi model.

madrac na napuhavanje

Dodatan ležaj ili ugodnije kampiranje

Svrhe u koje ćete koristiti madrac veoma su bitne. Ako tražite dodatan ležaj za svoj dom, radije se odlučite za nešto viši madrac, koji ćete puniti električnom pumpom. Za madrac koji ćete koristiti kao ležaj u domu dobro je odabrati barem 46 cm visine. S druge strane, nosite li madrac na napuhavanje sa sobom na kampiranje te ako znate da nećete imati pristup struji radije se odlučite za madrace manjih dimenzija, koji se mogu napuhati ručnom pumpom.

Dodatna sigurnost

Broj odjeljaka na madracu na napuhavanje uvelike će utjecati na njegovu udobnost. Što je odjeljaka više, to će ležanje na madracu na napuhavanje biti ugodnije, no provjerite jesu li odjeljci odvojeni u potpunosti ili djelomično, jer to može utjecati na trajanje napuhavanja. Ako madrac na napuhavanje planirate koristiti vani, dobro je da potražite modele s debljim stjenkama koje se teže mogu probušiti ili poderati. Za dodatnu sigurnost ispod madraca na napuhavanje postavite prostirke koje će ga dodatno zaštititi. Pogledajte ponudu madraca na napuhavanje u web trgovini Hervis.hr.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.