Arhiva oznaka: asics

Asics patike promiču bavljenje sportom i bolju kvalitetu života

Asics patike proizvode se u tvrtki pod nazivom Asics, što je zapravo akronim koji potječe od izreke na latinskom jeziku “Anima Sano in Corpore Sano”. U prijevodu to znači zdrav duh u zdravom tijelu. To je ujedno i poruka koju ova tvrtka šalje neprekidno proizvodeći vrhunsku obuću za sport, kao i drugu opremu. Stavljajući zdravlje na prvo mjesto i ističući koliko je pokret tijela i sport ključan za dobro zdravlje, Asics već duže vrijeme predstavlja revoluciju u proizvodnji patika i to svakim segmentom proizvodnje, od koncepta, inovacije pa do finalnog proizvoda. Kako bi to postigli, neprekidno proizvode vrhunske proizvode, težeći da nadograđuju svoje tehnološke prednosti i pomičući granice spoznaja o onome što je tijelu potrebno kako bi se postigli sportski rezultati i postigao sklad između duše i tijela.

Vrhunska Asics tehnologija daje i vrhunske proizvode

Proizvodnja Asics patika dugotrajan je proces koji se zasniva na analizi pokreta. Posjeduju naprednu tehnologiju koja uključuje kamere visoke brzine, opremu za precizno mjerenje i najrazvijeniji kompjuterski softver. U svojim tvorničkim postrojenjima imaju nekoliko soba za testiranje kako bi se podaci prikupljeni istraživanjem mogli ukomponirati u nove proizvode. Asics patike posjeduju nekoliko patenata koji se odnose na sustave apsorpcije udaraca, vodootporne materijale i mnoge druge inovacije. Kako bi se postigla savršena udobnost koriste se sustavi za mjerenje u tri dimenzije.

Bilo da je riječ o tenisicama za žene ili muškarce, profesionalnom bavljenju sportom ili rekreacijom Asics patike nude vrhunske materijale, udobnost, moderan dizajn i širok izbor za svakoga. Tvrtki je također važno da se kupci educiraju i da imaju sve potrebne informacije prije kupnje, jer cilj im nije prodati jedan par patika, već si osigurati vjerne kupce kojima su povećali kvalitetu života i želju za bavljenje sportom. A brojni kupci koji su ostali vjerni Asics patikama govore da su u tome i uspjeli.

Asics sa vama i na pijesku

More, vrućina, pakirate se na more i sjetili ste se lopte za odbojku, jer ćete je igrati na pješčanom igralištu, koje se nalazi na plaži. Odbojka na pijesku se najviše puta povezuje sa vrućim danima, kad je na nebu sunce, kad su temperature visoke i kad možete skinuti majicu sa sebe, al tome baš i nije tako. Rijetki znaju, da se taj sport može igrati i u zimskim danima – istina je, da su rijetke države na svijetu, koje imaju igrališta sa pijeskom, a da su ona pokrivena, ogrijavana i da se u njima može igrati odbojka na pijesku i u zimskim danima kad je vani snijeg i mraz.

Oni sretnici, koji volje taj sport i imaju u svojoj blizini igralište na otvorenom, a i igralište, koje je pokriveno i grije se, oni moraju samo još razmišljati na opremu, koju će nositi sa sobom kroz cijelu godinu na treninge. Jedan od najboljih proizvođača na svijetu za odbojkaše je sasvim sigurno tvrtka Asics. Kod njih možete dobiti praktički sve – od tenisica, majica, kapa, torba i mnogo drugih stvari. Više ili manje možete većinu tih stvari koristiti i za odbojku na pijesku – istina je, da vam na pijesku ne trebaju tenisice, ali možete sa njima doći na trening.

Znači, ako imate u blizini terene, na kojima možete biti kroz cijelu godinu, nabavili ste svu potrebnu Asicsovu opremu za odbojku, onda morate samo još pronaći partnera, sa kojim ćete se probati što bolje uigrati. Kad uradite i to, onda morate samo još trenirati, da bih do ljeta, kad se počnu turniri u odbojci na pijesku na otvorenome bili u formi i mogli bi pobjeđivati sve one, koji su kroz zimu spavali. Kao i kod svih drugih sportova, tako je i ovdje jako bitno, da trenirate tvrdo i pobjeđivati ćete lagano.

http://www.tenisice.hr/Asics/

trcanje pas

Trcanje sa psom u Asics opremi

Svatko od nas ima neki hodi, ima neku stvar, koju voli i svakog dana bavi se sa njom. Neki igraju nogomet, drugi košarku, opet treci cijele dane igraju video igre za racunalom, al neki opet vole životinje, pse, macke i ptice. Ako ste jedan onih, koji vole trcanje i vole pse i imate barem jednog kod kuce, onda je svakako dobra kombinacija, da obucete na sebe Asics opremu, uzmete psa i odete sa njim van na trcanje. Neki psi ne vole trcati, ili nisu baš najbolja pasmina, da bih se sa time bavili, ali ako imate psa, koji to voli raditi, onda svakako morate probati trcanje sa psom i u Asics opremi, jer to je stvarno super kombinacija za rekreaciju.

Zašto uzeti psa na trcanje i zašto nositi Asicsovu opremu? Psa možete uzeti sa sobom zbog toga, da ce se pored vas i on pokrenuti i potrošiti suvišnu energiju. A Asicsovu opremu možete obuci zbog toga, jer je kvalitetna, dobro napravljena, lijepa i u njoj cete se dobro osjecati. Kad cete sklopiti te dvije stvari, vaš ce trening u najboljoj opremi i sa najboljim prijateljem stvarno biti pun uživanja i svakim danom cete se željeti baviti sa njime, jer ce vam dati nove energije i zdravlje, koje vam uvijek treba.