Arhiva oznaka: center

Slovenija nudi puno po pitanju wellnessa

Wellness predstavlja skup raznih usluga kojima je cilj poboljšati kvalitetu života. Usluge wellnessa tako uključuju različite vrste masaža, kupelji, sauna, kozmetičke usluge, bazene i slično. Wellness u Sloveniji je odlično razvijen i dostupan je na mnogo lokacija diljem zemlje. Na nekim mjestima nude se samo neke osnovne usluge, dok na pojedinim mjestima se može pronaći jako mnogo različitih usluga.

Wellness u slovenskim hotelima

Wellness u Sloveniji se danas nudi gotovo u svim hotelima. Razlog za to je vrlo jednostavan. Sve više gostiju traži dodatne usluge kojima bi upotpunile svoj boravak u hotelu. A kako se posljednjih nekoliko godina wellness sve više i brže razvija, tako su i slovenski hoteli morali pratiti taj trend. I to im se svakako isplatilo. Zato danas brojni hoteli nude barem neke osnovne wellness usluge, poput više vrsta masaža, kozmetičarskih tretmana i slično. Neki su otišli i korak dalje pa u sklopu hotela ili u neposrednoj blizini otvaraju zasebne wellness centre u kojima nude jako mnogo različitih wellness usluga na jednom mjestu.

Wellness centri

Wellness u Sloveniji je lako dostupan i u mnogim wellness centrima. Kao što je spomenuto ranije, neki wellness centri nalaze se u neposrednoj blizini hotela i u njihovom vlasništvu, no postoje i mnogi, potpuno neovisni wellness centri. A takvi wellness centri u Sloveniji privlače sve više gostiju, od onih lokalnih pa sve do velikog broja turista. Njihova glavna prednost je mnoštvo wellness usluga na jednom mjestu. To znači da odlaskom na takvo mjesto možete u jednom danu isprobati i uživati u nekoliko različitih tretmana. Isto tako, osim potpuno različitih usluga, nudi se i veliki raspon različitih varijanti iste usluge. Primjerice, ako tražite masažu, ovdje ćete pronaći mnogo različitih vrsta masaža. Ista stvar je i sa saunama. Osim one najpopularnije finske saune, ovdje ćete moći isprobati i tursku, infracrvenu i neke druge. Pročitaj više