Arhiva oznaka: ipanema

Popularnost Ipanema sandala je svake godine sve veća

Sandale spadaju u kategoriju jednostavne obuće koja je predviđena za vrlo toplo vrijeme i sastoji se od donjeg dijela, džona koji se za stopalo pridržava s kožnatim ili u moderno doba, od nekog drugog materijala napravljenim, remenčićima. Njihova povijest je jako bogata i prve sandale sežu u rimsko doba. Iako ih navodno slavni Rimljani nisu izumili, oni su ti koji su sandale proslavili te su razvili njihov dizajn podižući ih na takvu razinu da se na ulicama Rima moglo svašta saznati o osobi samo po sandalama koje je nosila.

Ipanema – ime koje obilježava moderne sandale

Ipanema je tvrtka koja nam dolazi iz Brazila te su Ipanema sandale poznate po svuda u svijetu. Udobne su, lijepe te su napravljene tako kvalitetno da mnogi pojedinci ni ne razmišljaju o nošenju bilo kojih drugih sandala. Ipanema uvijek vodi brigu o svojim klijentima i prati moderne trendove te svake sezone uvodi novitete u svoju proizvodnju, kombinirajući stilovime, ali nikada ne izostave udobnost i kvalitetu.

Ono što je također tipično za Ipanema brend je nevjerovatna pozornost koja se posvećuje detaljima. Ipanema sandale privlače poglede, kombinirajući materijale i boje te šljokice i razne druge ukrase. Ali uvijek u ponudi imaju i decentnije modele za pojedince koji više vole standardni stil.

Ipanema je popularan brend i u Hrvatskoj

Kupci u Hrvatskoj također su vrlo brzo prepoznali Ipanema kvalitetu i visoki standard izrade. Ipanema sandale su preplavile sportske dućane u Hrvatskoj, ali se isto tako mogu naći u svim boljim prodavaonicama obuće te je razlika između Ipanema sandala i nekih drugih proizvođača očita na prvi pogled. Ako pak kao kupac niste zadovoljni ponudom u hrvatskim dućanima, uvijek se možete okrenuti Internet ponudi možete potražiti sve modele koja ova tvrtka nudi. Ipanema svojim imenom garantira udobnost, dizajn i kvalitetu sandala koju rijetko koja druga kompanija može ugroziti, a Ipanema sandale svakako spadaju i sam vrh njihove ponude. Provjerite ponudu sandal Ipanema na web stranici tenisice.hr.

Rider proizvodi vrlo kvalitetne sandale

Rider je već dugo prepoznatljiv u svijetu kao proizvođač vrlo kvalitetnih sandala za muškarce, žene i djecu.

Povijest

Linija Rider proizvoda počela se proizvoditi 1986.g. u Brazilu u suradnji s jednim od najvećih proizvođača obuće, Grendenom. U početku su se prodavala samo na brazilskom tržištu, no pravi procvat prodaje dogodio se 1997.g. kada su ovi proizvodi postali dostupni u SAD-u. No, za razliku od nekih drugih tvrtki, Rider nije promijenio lokaciju proizvodnje te se i dan danas, tvornica nalazi u Brazilui iz nje se proizvodi šalju dalje diljem svijeta. Upravo zbog toga, Rider sandale su iznimno popularan komad odjeće u Brazilu te mnogi sandale nazivaju i imenom Rider.

Popularnost Rider sandala

Rider sandale stekle su veliku popularnost zbog dvije karaktestike. Prva je njihova atraktivnost i moderan dizajn. Mnoge sandale drugih proizvođača ne izgledaju ni približno toliko atraktivno kao River sandale. Kada u trgovini imate naslagano nekoliko sandala različitih proizvođača, River sandale ćete lako prepoznati i vjerojatno će biti vaš prvi izbor. Zbog velikog broja različitih modela, različitih boja i uzoraka, lako ćete pronaći one idealne.

Druga bitna karakteristika ovih sandala su materijali od kojih su izrađene. Uglavnom je riječ o posebnoj vrsti kvalitetne gume koja ima odlična svojstva. Pod time se podrazumijeva nepropusnost koju će cijeniti oni koji sandale koriste pri šetnji uz more i slično. Osim toga, guma koje se koristi pri proizvodnji Rider sandala je vrlo savitljiva pa će zbog toga i hodanje u ovim sandalama biti vrlo opuštajuće te vas nakon dugog hodanja neće boljeti noge. Isto tako, guma je toliko kvalitetna da joj neće smetati niti visoke ljetne temperature.

Zbog svega navedenog, Rider sandale predstavljaju odličan izbor kada je riječ o sandalama jer osim što su vrlo atraktivnog izgleda, možete biti sigurni da će jako dugo trajati te da će šetnje u njima biti vrlo ugodno iskustvo.

ipanema sandale za zrče

Sa Ipanema sandalama plešemo u Zrčama

Ako ste prije deset ili dvadeset godina pomislili na ludu zabavu negdje uz more, onda ste morali tražiti takvu destinaciju negdje u inozemstvu – jedna od takvih je bila na primjer Ibiza u Španjolskoj. Tamo su se hodali zabavljati svi oni, koji su voljeli glasnu muziku, puno plesanja, alkohola i lijepih žena. A onda se desilo nešto u Hrvatskoj – dogodile su se Zrče. Mala obala, koja leži na otoku Pagu – tamo su počeli graditi diskoteke, u kojima su se održavale najluđe zabave u Hrvatskoj, Evropi i možda čak i u svijetu. Te zabave su postajale iz godine u godinu veće i danas na tu obalu dolaze gosti iz cijeloga svijeta.
Svi oni, koji dođu na otok Pag, kako bih se zabavljali, moraju sa sobom ponijeti nekoliko obavezne opreme, kako bih njihov provod bio što bolji i ljepši. Tako na primjer ne smijete zaboraviti na kakvu sexy odjeću, sa kojom ćete moći izlaziti na tulume, nakon toga potrebna vam je i moderna obuća, kao što su na primjer sandale Ipanema, pa nakon toga nekoliko alkohola, puno novca i naravno za kraj nekoliko dobre volje. Kad ćete jednom imati sve to, onda ste spremni za zabavu u Zrčama. Naravno, za svaku zabavu potrebni su vam i prijatelji, bez njih danas potpuno ništa ne možete.
Znači, ako ste se pronašli u ovim redovima gore, želite doživjeti svu ovo ludilo, onda još danas potražite kakav apartman ili hotelsku sobu, jer u ljetnim danima pronaći neki smještaj jako je teško. Kad će soba biti rezervirana, onda možete početi razmišljati o tome, što ćete uzeti sa sobom – naravno, još jednom spominjemo, lijepa odjeća za izlaske i moderna obuća za udobno hodanje Ipanema sandale su idealne, jer sa njima možete plesati, hodati, a i na kraju krajeva, ako dođete i do mora, možete ih brzo skinuti iz nogu, te skočiti u more, te rashladiti i probuditi svoju umornu glavu.