Arhiva oznaka: japanke

Crocs japanke su stekle gotovo kultni status

Ljeti, ili u vrijeme kada je vani dosta toplo, mnogi vole svoju inače omiljenu obuću, poput tenisica, zamijeniti nekim laganijim, prozračnijim komadima obuće. Neki tako obožavaju razne sandale, no mnogima su upravo japanke omiljena obuća u to vrijeme. Izbor u trgovinama je stvarno vrlo širok i mogu se pronaći japanke svih mogućih boja, dizajna i uzoraka. Proizvođača koji proizvode japanke danas ima jako mnogo i upravo to je razlog što je izbor u trgovinama danas toliko velik. No, određeni broj kupaca često ostaje vjeren jednom proizvođaču i kupuje uvijek njegove proizvode. Jedan od takvih omiljenih proizvođača je i Crocs i zato se Crocs japanke za vrijeme ljeta mogu vidjeti na nogama mnogih.

Crocs japanke su mnogima najdraži komad obuće

Crocs japanke izrazito su popularne diljem svijeta. Prodaju se u raznim trgovinama s obućom, a u ponekim državama mogu se pronaći i u trgovinama koje prodaju isključivo Crocs proizvode. Teško je objasniti zašto su baš Crocs japanke toliko popularne. Kada bismo pitali one koji ih nose zašto su se odlučili baš za njih, vjerojatno bi bilo više različitih odgovora. Neki bi vjerojatno rekli da im se sviđa njihov dizajn. Dolaze u više različitih boja i s mnoštvom različitih uzoraka. Upravo zbog te raznolikosti, mogu se odabrati neki decentniji i elegantniji modeli, ali i nešto živahniji modeli. Za ove prve modele često se odlučuju nešto stariji, dok će mlađa populacija često odabrati ove druge, nešto šarenije modele s kojima neće ostati nezamijećeni.

Oni drugi, kojima izgled nije najbitniji, će kao razlog što su kupili upravo Crocs japanke izdvojiti njihovu kvalitetu. Iako je kvalitetu teško uočiti na prvi pogled, već i nakon što se prvi put stave na noge, osjeća se njihova mekoća i može se uočiti čvrstoća izrade. A upravo tu kvalitetu potvrđuju oni koji se redovito odlučuju za Crocs japanke.

https://www.tenisice.hr/Crocs/

Ono po ćemu su Crocs japanke također poznate su i njihova limitirana izdanja


Najpoznatiji modeli Crocs japanki tako su dostupni u više od 20 boja

Obuće japanke – Raznolikost modela i limitiranih izdanja

Tržište s obućom je raznovrsnije nego ikad prije. Kada je riječ o obući za ljetno doba, mnogima su omiljeni komad obuće japanke. Vole ih nositi muškarci i žene podjednako. Nerijetko ćete u ljetnim mjesecima po gradu vidjeti posebne štandove koji prodaju samo japanke. A kada se radi o omiljenom brendu, mnogi će se složiti da su to upravo Crocs japanke i prilikom svake nove kupnje će posegnuti upravo za njima.

više: https://www.tenisice.hr/Crocs/

Raznolikost modela

Crocs japanke krasi vrlo atraktivan dizajn koji će mnoge zainteresirati na prvi pogled. No, iza toga se krije i puno više toga. Crocs japanke nisu samo zanimljive zbog svog izgleda, već su i izrazito udobne zbog posebnog materijala od kojeg su izrađene.

Ono po ćemu su Crocs japanke također poznate su i njihova limitirana izdanja

Najpoznatiji modeli Crocs japanki tako su dostupni u više od 20 boja

Najpoznatiji modeli Crocs japanki tako su dostupni u više od 20 boja, a oni manje popularni u svega nekoliko boja. Uz sve to, moći ćete odabrati i razne veličine. Dostupne su čak i veličine za djecu jer ih djeca također rado nose. Modeli namijenjeni djeci su uglavnom puno šareniji i veseliji i često su oslikani raznim motivima iz crtića, filmova i sličnog.

Limitirana izdanja Crocs

Ono po ćemu su Crocs japanke također poznate su i njihova limitirana izdanja. Riječ je o posebnim kolekcijama koje izlaze periodično tijekom godine. Ta izdanja često su vezana uz neki konkretan događaj. Primjerice, kada je riječ o dječjim modelima, kada se u kinu pojavi neki popularan crtić, tvrtka Crocs će na tržište pustiti limitiranu kolekciju s motivima iz tog crtića. Ta kolekcija će na tržištu biti određeno vrijeme i nakon toga će je povući. No, na tržištu će biti dovoljno dugo da je stignete nabaviti, odnosno biti će cijelo vrijeme koliko će trajati zanimanje za taj crtić. Takva praksa se pokazala kao odličnim poslovnim potezom i stoga i ne čudi kako takvih limitiranih izdanja ima iz godine u godinu sve više.

Havaianas proizvodi se mogu pronaći u raznim trgovinama

Havaianas je brend koji proizvodi nekoliko različitih komada obuće, no daleko najpoznatiji su po svom modelu japanki. Njihove japanke moguće je kupiti diljem svijeta i dostupne su za kupovinu u trgovinama s različitom obućom, specijaliziranim trgovinama kao i putem Interneta.

Trgovine s različitom obućom

Havaianas prozivode možete pronaći u raznim trgovinama koje prodaju obuću različitih proizvođača diljem svijeta. Zbog svoje popularnosti, nerijetko se u takvim trgovinama može pronaći posebni kutak s nešto većim izborom Havaianas proizvoda, pogotovo japanki. No, ovaj brend nudi stvarno jako veliki asortiman različitih modela, a takve trgovine ipak ne mogu odvojiti jako veliki prostor da bi sadržavale gotovo sve modele, dostupne u različitim veličinama. Zato ukoliko tražite još veći izbor, posjetite neku specijaliziranu trgovinu ovog brenda.

Specijalizirane Havaianas trgovine

Tražite li najveći izbor proizvoda ovog brenda, od velikog izbora različitih modela pa sve do mnogo različitih veličina, onda bi trebali potražiti specijaliziranu trgovinu. Riječ je o trgovini koja nudi samo njihove proizvode pa stoga ujedno nudi i najveći izbor. Hrvatska je nedavno dobila upravo takvu specijaliziranu trgovinu. U Zagrebu je otvorena specijalizirana trgovina koja nudi Havaianas proizvode. U toj trgovini možete pronaći vrlo veliki asortiman japanki kao njihovog najpopularnijeg proizvoda, no u velikoj mjeri su zastupljene i espadrile koje su odličan izbor obuće za ljeto.

Internetske trgovine

Na Internetu možete pronaći brojne trgovine koje nude modele ovog brenda, a isto tako možete pronaći i njihovu službenu trgovinu putem njihovih internetskih stranica. Želite li biti potpuno sigurni da ćete dobiti originalan proizvod, najbolje bi bilo koristiti se uslugama službene trgovine. Naime, zbog vrlo velike popularnosti njihovih proizvoda, na tržištu su se pojavile mnoge kopije. One izgledaju gotovo isto kao i originalni proizvodi, no napravljene se od puno lošijeg materijala što će imati vrlo veliki utjecaj na dugotrajnost tih proizvoda, a ujedno kupovina kopija proizvoda predstavlja kazneno djelo.

tenisice.hr/Havaianas/

Havaianas japanke

Uz Havaianas proizvode uvijek na plaži

Ljeto, more, plaža i stvari, koje trebate, da bih u svemu toma uživali, sve to morate doživjeti sa Havaianas proizvodima. Ta tvrtka je jedna onih, koja se u svijetu sve više širi i njihovi proizvodi se sve više nose na različitim plažama u Brazilu, Americi, Australiji a u posljednje vrijeme i u Europi. U najvećoj mjeri ljudi poznaju Havaianas po njihovim japankama, koje su različitih boja, modela i veličina, pa ih tako mogu kupiti oni, koji žele biti moderni ili samo lagano obuti, ili ih mogu kupiti odrasli ili djeca, te japanke su napravljene za sve, kako bih u njima uživali na plaži, te sa njima pokazali, da date nešto na svoj izgled.

Kao što smo već napisali, mnogi u Havaianasovu tvrtku poznaju samo japanke, ali tome i nije baš tako. U posljednje vrijeme su kod njih počeli proizvoditi u čizme, sa kojima možete u kakvom kišnom danu na šetnju, u grad ili na posao, a ako poželite, možete sa njima i na kakvo kupanje u kiši. Te čizme su napravljene od vrlo laganih i kvalitetnih materijala, pa će tako sa njima biti zadovoljan svatko, tko ih stavi na svoje noge. Pored japanki i čizmi za kišu, kod Havaianasa možete pronaći i neke izume, neke malene stvari, koje će moći biti uz vas svakoga dana, na plaži ili kod kuče.

U našim država ti izumi se danas još teško mogu kupiti, ali sve više je stvari, koje dolaze kod nas, pa tako u možemo očekivati, da će se trgovine založiti sa ponudom Havaianas ručnika, koje su počeli proizvoditi i prodavati. Kad već odlazite na plažu i na vašim nogama su kakve moderne japanke ili čizme, onda svakako sa vama mora biti i Havaianas ručnik, kako bih na plaži izgledali stvarno dobro i u kompletu. Ti ručnici su napravljeni stvarno dobro i iz kvalitetnih materijala, koji dobro upijaju vodu, pa ćete tako svoje tijelo moći vrlo brzo osušiti, kad dođete iz vode.

http://www.tenisice.hr/

Rider obuća

Voda i Rider japanke za vruće dane

U vrućim danima bitne su mnoge stvari, kako bih vaše zdravlje i energija ostala u što boljem stanju. Pored što laganije hrane, potrebno je popiti i mnogo vode, kako bih se vaše tijelo hladilo iznutra na van. Pored vode je za hlađenje odlično i što laganija odjeća, u kojoj vaše tijelo može disati i pored toga i kakva udobna, jeftina i odlična obuća, u kojoj će se i vaše noge hladiti – točno takva je obuća Rider, koju možemo pronaći u različitim modelima, bojama i napravljenu iz različitih materijala, koji na vašim nogama lijepo stoje i omogućavaju vam udobno kretanje. Rider sandale će tako u vrućim danima biti vaša obavezna oprema.

Kad govorimo o vodi u vrućim danima, ona je ona stvarno vrlo bitno – potrebno je je popiti dovoljno, jer vodu kroz znojenje u vrućini gubimo iz našega tijela. Pored te vode, koju moramo piti, jako dobra za naše tijelo je i voda, koja dolazi ispod tuša ili još bolje ona, u koju možemo uskočiti. More, bazen ili neko hladno i čisto jezero su ljudima u pomoć, kako bih se ohladili, a do svih tih voda moraju doći u nešto obuti, pa je tako idealna prilika, da na sebe metnu Riderove sandale. U takvim sandalama kretanje uz vodu i u njoj biti će odlično, pa će tako Riderove sandale moći biti uvijek na vašim nogama.

Tvrtka Rider proizvodi sandale, sa kojima čete moči otići u grad na šetnju ili na obalu na kupanje. U gradu se možete ohladiti sa vodom iz čaše, a uz more se možete ohladiti u moru, u ojeg možete uskočiti i okupati se. Ali svakako, kamo god da idete, neka idu sa vama i Rider sandale, koje možete nabaviti u crvenoj, crnoj ili nekoj drugoj šarenoj boji, pa isto tako i u različitim materijalima poput kože, gume ili neke malo tvrde plastike, kako bih svi ti različiti modeli uvijek i svugdje pasali na vaše noge i uz vašu odjeću, koju ćete obući na sebe.

Havaianas japanke

Prodaja Havaianas sandala iz automata

U današnjem vremenu, cijeli svijet se gradi tako, da je sve što jednostavnije. Kupovanje stvari mora biti što brže, što lakše i svakako, što jeftinije. Baš takvog načina su se sjetili i kod Havaianas, gdje su odlučili, da će trgovinu donijeti do ljudi, kako oni ne bih trebali ići u nju. Pitate se, kako bih oni to mogli srediti? Sjetite se automata, u kojima se prodaje kava, automata, u kojima se prodaje Coca Cola i ostala hladna pića ili možda čak automata, gdje se prodaju svijeće, pa evo, zašto se na ovakav način ne bih prodavale i Havaianas japanke, koje ljudi trebaju na plaži i traže ih na veliko.

U Havaianasovoj tvrtki su se tako prisjetili automata, kojeg će staviti na ulice, na plaže, na različita mjesta, gdje ljudi vole da hodaju što udobnije i gdje je vrućina takva, da ljudi veći dio godine hodaju u kratkim hlačama i kratkim majicama. Tako su kod Havaianasa na ulice stavili automat, u kojeg možete staviti novac, odabrati između nekoliko modela japanki, koje su u tim automatima u različitim bojama i različitim brojevima, i jedan, dva, tri, već su nove japanke na vašim nogama. Na takav način ne treba vam praktički ništa, samo nekoliko novca i već je nova obuća sa vama.

Ako pak niste jedan onih, koji imaju te klasične brojeve noge, ili onih, koji žele one najviše prodavanije modele Havaianas japanki, onda je pak puno bolje, da tu obuću potražite od kuće, gdje je možete naručiti putem interneta. Mnoge su Internet trgovine gdje se prodaje Havaianas japanke, gdje možete birati među različitim bojnim kombinacijama i svakako i među mnogim brojevima, kojih tamo ima sigurno mnogo više, nego u onim malim automatima, koji stoje na ulicama, plažama ili još negdje drugdje – nema veze gdje kupujete, važno je da ste kupili te japanke i da uživate u njima.

http://www.tenisice.hr/

Sandale

Dječje sandale

Dječje sandale su obuća, koju djeca obožavaju. Djeca su stvorenja, koja moraju neprestano biti u pokretu, u kretanju i zabavljati se, a kako bih ta njihova igra bila što ljepša, moraju na svojim nogama imati udobnu obuću, kako ih to ne bih ometalo, dok trče po pijesku, betonu, travi ili na nekim drugim podlogama, gdje se igraju sa drugom djecom. Čizmice su obuća, koja se jako teško navlači na noge, ali sandale su jednostavne i vrlo brzo ih mogu roditelji obuti svojim mališanima ili pak njima omogućiti, da se sami obuju i na takav način omogućiti im, da se osobno razvijaju.

Na dječjim sandalama uvijek moraju biti nacrtane neke zanimljive stvari poput likova i junaka iz crtanih filmova, koje djeca obožavaju, ili pak neke divlje životinje poput lavova, ptica, žirafa, zebra i mnogih drugih, koje djeca jako vole i upoznavanju svakog dana kad rastu, hodaju u vrtić ili školu. Pored zanimljivih likova, junaka i divljih životinja, na dječjim sandalama ćemo uvijek pronaći i vrlo zanimljive i šarene boje, koje će djeci i njihovim roditeljima omogućiti, da se ta obuća kombinira sa odjećom, koju nose, te da će tako njihova djeca uvijek i svugdje biti lijepa i odlično odjevena.

Razigranost djece uvijek je prisutna na svakom koraku, pa tako moraju i roditelji misliti na to, da svojoj djeci umjesto tvrdih i neudobnih cipela ili čizmica, u toplim danima kupe i obuju dječje sandale, koje će djeci omogućiti, da će njihova stopala disati i tako se osjećati puno bolje, neće im biti vruče i moći će se dulje vrijeme igrati i zabavljati sa svojim vršnjacima, koje će sresti negdje vani na igralištu ili će se sa njima sresti u vrtiću ili školi, gdje djece za igranje ima uvijek mnogo. Ako pak sandale nisu najbolji odabir jer je vani kiša ili hladno vrijeme, onda pak neka roditelji odaberu pravu obuću, koja će isto tako nuditi vašoj djeci sve ono zadovoljstvo, kao i ova lagana i udobna obuća, koju djeca tako jako vole.

http://www.tenisice.hr/