Arhiva oznaka: materijali

Havaianas obuća za kišne dane

Svatko od nas najviše voli, kad je na nebu sunce, lijepo vrijeme i vani je toplo, a tu i tamo, na nebo dođu i oblaci, koji donesu kišu. Mnogi od nas, koji poznaju Havaianas obuću najprije pomisle na japanke, koje se mogu od njih kupiti i dobiti, ali tome nije više tako, ova tvrtka je počela pored japanki proizvoditi i prodavati i čizme za kišu, sa kojima možete i na kišni dan otići gdje god poželite. Havaianas je na takav način pokrio cijelo ljeto, pa ćete tako moći u njihovoj obući uživati u ljetne dane na moru ili na šetnji u gradu, ili pak na kakav kišni dan hodati po mokrim i vlažnim pločnicima.

Pomislite li na lokacije, kamo sve bih mogli otići sa Havaianasovim čizmama, onda ovdje stvarno nemate malo mogućnosti. Kad je vani kiša, onda je vani u puno primjera i blato, pa tako možete sa njima u grad, da vaše noge nisu mokre, kad šetate i kupujete stvari za sebe, nakon toga možete sa njima u neki park, gdje možete skakati po mokroj, rosnoj ili zakišenoj travi ili putovima, koji su blatni, a na kraju krajeva, možete sa njima otići i na posao, te tamo obuti na svoje noge nešto laganije, na primjer Havaianasove japanke, koje vam pružaju udobnost i kvalitetu na svakom koraku.

Iz svega gore napisanoga možete vidjeti, da sa Havaianas čizmama stvarno možete svuda, a što je najvažnije, ove čizme možete očistiti samo sa vodom i nekom malenom krpicom, jer su napravljene iz vrlo jednostavnih i odličnih materijala, pa ih tako možete samo pobrisati i pospremiti u ormar, kako bih već kod sljedeće kiše mogli opet skočiti u njih i otići kamo će vas noge nositi. Havaianas je na takav način postala tvrtka, koja će zadovoljiti sve, mlade, stare, muške, ženske i djecu, znači sve one, koji vole vodu i koji za kišni dan ne ostaju u kući.