Arhiva oznaka: mini linija

Mini linije su sve češći odabir kupaca

Prilikom kupnje glazbene linije, uglavnom se možete odlučiti između klasičnih velikih linija i mini linija. Klasične velike linije su nekada bile puno popularnije, a danas se kupci uglavnom odlučuju za mini linije. Riječ je o linijama manjih dimenzija koje izledaju puno elegantnije i modernije i odlično će se uklopiti u svaki dom. Razlikuju se od velikih linija po tome što imaju samo one osnovne komponenente, ali to su ujedno i komponenente koje kupci samo i koriste. Uz pomoć mini linija tako možete slušati radio stanice, ali i slušati glazbu s CD-a ili USB medija. Također, posjeduju i priključak putem kojeg možete spojiti i razne dodatne uređaje te slušati glazbu putem njezinih zvučnika. Cijene variraju, a mnogi čekaju da na trgovinama vide natpis mini linija akcija i tada pronađu odgovarajući model.

Akcije su česte u trgovinama

Mini linija akcija može se pronaći često u brojnim trgovinama s bijelom tehnikom. Trgovine na taj način privlače nove kupce. Jer više im se isplati malo sniziti cijenu mini linija i prodati nekoliko komada, nego dugo držati visoku cijenu i prodati puno manje primjeraka. Svi kupci vole akcije pa makar se radilo i o samo malom popustu, odlično će doći za dodatnu uštedu.

Cijene mini linija se dosta razlikuju, a ponajviše se razlika osjeti vezano uz zvučnike. Određene mini linije dolaze s nešto slabijim zvučnicima dok su god nekih modela zvučnici izrazito velike snage. Naravno, ukoliko ne planirate slušati glazbu vrlo glasno, mini linije s onim nešto slabijim zvučnicima bi vam trebale biti i više nego dovoljne. A u tom slučaju možete uštedjeti i nekoliko stotina kuna. U slučaju mini linija akcija, cijene će biti još niže. Naravno, u slučaju akcije, morat ćete odabrati jednu od mini linija koju su trgovci ponudili. No, zbog vrlo malih razlika, trebali biste biti i više nego zadovoljni s kupljenim modelom. Pogledajte ponudu na  na stranici www.harveynorman.hr.