Arhiva oznaka: pas

Šetnja sa psom i u Salomon tenisicama

Kad se jednog dana čovjek odluči, da će u svoj dom dovesti kućnog ljubimca, onda je sasvim sigurno, da će to u njegov život donijeti mnoge promijene. Za početak je to vrlo velika odgovornost a pored toga i mogućnost, da se u životu puno toga promjeni. Kad govorimo o odgovornosti, onda je ovdje sasvim sigurno potrebno znati, da ćete psa morati brižljivo hraniti, mu davati vodu, kupati ga, ga voditi do veterinara i još raditi koju drugu stvar, o kojoj na početku ni ne razmišljate. A pored sve te odgovornosti i novog rada sa psom, ovaj novi obiteljski član, će vam donijeti i puno sreće i zadovoljstva. Moći ćete se igrati sa njim, družiti kad nikoga nema, maziti ga, razgovarati sa njim, iako od njega nekog odgovora neće biti i na kraju krajeva, voditi ga u prirodu i tako pored njega napraviti i nešto za svoje tijelo i zdravlje.
Govoriti o svome zdravlju, ne vole baš mnogi, jer više ili manje, svatko ima nekakvu brigu, koju nosi uz sebe. Ali to, da moramo nešto napraviti za sebe, to više ili manje znaju svi i pogotovo pas vam može kod toga puno koristiti. Da bih sa njim mogli šetati, trčati i zabavljati se, potrebna vam je sigurno i neka udobna i kvalitetna sportska oprema, a pogotovo neke kvalitetne tenisice, kao što su na primjer Salomon. Te tenisice vam omogućavaju, da ćete sa njima moći otići na mnoge različite terene, i vašem novom prijatelju omogućiti, da će u prirodi stvarno uživati. Planine, ceste, šume, grad i druge destinacije, sve to su prostori, kuda možete sa vašim psom i gdje ćete ga moći prošetati, razgibati ga, a naravno, napraviti i nešto za sebe i svoje zdravlje.
Na kraju, mnogi se pitate, zašto odabrati baš Salomonove tenisice? To su tenisice, koje su uvijek bile i uvijek će biti napravljene, za različite terene, pa tako znači, da vas na niti jednoj šetnji sa vašim psom ne treba brinuti, dali ćete možda pronaći neki novi put u šumi, neki novi smjer u planinama, gdje god bili sa vašim novim ljubimcem, svugdje ćete moči ići, a što je najvažnije, biti će vam udobno i uvijek ćete znati, da so na vašim nogama kvalitetne tenisice, koje mogu izdržati sve u što ćete ih uputiti.

trcanje pas

Trcanje sa psom u Asics opremi

Svatko od nas ima neki hodi, ima neku stvar, koju voli i svakog dana bavi se sa njom. Neki igraju nogomet, drugi košarku, opet treci cijele dane igraju video igre za racunalom, al neki opet vole životinje, pse, macke i ptice. Ako ste jedan onih, koji vole trcanje i vole pse i imate barem jednog kod kuce, onda je svakako dobra kombinacija, da obucete na sebe Asics opremu, uzmete psa i odete sa njim van na trcanje. Neki psi ne vole trcati, ili nisu baš najbolja pasmina, da bih se sa time bavili, ali ako imate psa, koji to voli raditi, onda svakako morate probati trcanje sa psom i u Asics opremi, jer to je stvarno super kombinacija za rekreaciju.

Zašto uzeti psa na trcanje i zašto nositi Asicsovu opremu? Psa možete uzeti sa sobom zbog toga, da ce se pored vas i on pokrenuti i potrošiti suvišnu energiju. A Asicsovu opremu možete obuci zbog toga, jer je kvalitetna, dobro napravljena, lijepa i u njoj cete se dobro osjecati. Kad cete sklopiti te dvije stvari, vaš ce trening u najboljoj opremi i sa najboljim prijateljem stvarno biti pun uživanja i svakim danom cete se željeti baviti sa njime, jer ce vam dati nove energije i zdravlje, koje vam uvijek treba.