Arhiva oznaka: salon za djece

Frizerski salon, Zagreb – dovedi i djecu sa sobom

Koliko puta do sada, željeli ste kupiti neke hlače, majicu ili bilo što drugo, a niste mogli u kupovinu, jer vaše dijete nije baš spremno na to, da bih hodalo sa vama po trgovinama i sve to razumjelo? Koliko puta do sada željeli ste otići na nogomet sa prijateljima ili sami u teretanu, a niste mogli, jer živite sami sa djetetom i u to vrijeme nemate ga gdje ostaviti? Baš te probleme uočili su neki ljudi i Zagreb je dobio frizerski salon, u kojeg možete doći sa svojim djetetom i za časa vašeg friziranja, neće mu biti dosadno, jer će za čas čekanja imati što za raditi, a vi ćete se moči u miru frizirati.
Do danas su rijetki frizerski saloni u Zagrebu znali za ovaj problem, a danas, kad se u našem društvu pojavljuje sve veća gužva, svi nekud žure i nemaju vremena više ni za sebe, počeli su razmišljati i na te stvari. U salonima su zbog toga počeli raditi kutke, gdje mogu djeca pronaći različite igračke, sa kojima se mogu zabavljati i igrati, isto tako mogu ona već malo veća djeca pronaći neke knjige, koje mogu čitati, kad su njihovi roditelji na stolici kod frizera. Sve to i još puno drugih stvari doveli su frizeri u svoje salone, kako bih svojim strankama mogli ponuditi nešto više.
Što sve to sada znači za frizere? Naravno – svi oni, koji pored dobrih frizura mogu svojim posjetiteljima pružiti još nešto više, kao što je na primjer kutak za djecu, kvalitetan parking ispred salona, možda kakva topla kava ili čaj, kad čekate na red ili bilo kakva druga takva dodana vrijednost, svi takvi će održati svoje stranke i naravno dobiti još mnoge druge nove, a oni, koji ne idu dalje sa vremenom i ne naprave nešto za ljude, koji dolaze do njih, svi oni će prije ili kasnije ostati bez posla – pa sada, potrebno se je zamisliti i odlučiti, dali ćete biti bolji od drugih ili ne.

http://salon-roking.hr/