Arhiva oznaka: turizam

Opustite se u nekom od hotela u Mariborskom Pohorju

Mariborsko Pohorje, kao skijalište, nudi jako mnogo kvalitetnog sadržaja svojim gostima, a ponuda smještaja također nimalo ne zaostaje. Oni koji se žele u potpunosti opustiti, odlučuju se za hotele. Hoteli u Mariborskom Pohorju nude vrhunske smještajne jedinice, a sve to je još dodatno upotpunjeno brojnim dodatnim uslugama.

Usluge smještaja

Kada je riječ o samom smještaju, hoteli u Mariborskom Pohorju nude jednokrevetne i višekrevetne sobe. Većina hotela posjeduje 4 zvjezdice te stoga možete biti sigurni u odlično opremljene sobe. Osim udobnih ležajeva, u sobama ćete pronaći i sve ostalo što vam je potrebno za ugodan boravak, poput televizora, klima uređaja, mini bara i ostalih usluga, ovisno o hotelu koji ste izabrali. Također, neke sobe u hotelima u Mariborskom Pohorju imaju i vlastitu mini kuhinju koju možete po potrebi koristiti.

Dodatne usluge

Budući da je sve više gostiju koji osim boravka u hotelu te skijaških aktivnosti traže i nešto više, hoteli u Mariborskom Pohorju nude i razne dodatne usluge. Ovisno o hotelu koju izaberete, neke dodatne usluge su uključene u cijenu smještaja, dok ćete neke usluge morati dodatno platiti. Naravno, čak i ako niste gost hotela, možete se uz plaćanje koristiti uslugama koje oni nude.

Tako se nude raznolike wellness usluge koje su postale gotovo neizostavni dio ponude svakog ozbiljnog hotela. U njih spadaju različite vrsta masaža, kupelji, sauna i ostalog. Neki hoteli u Mariborskom Pohorju nude samo nekoliko osnovnih usluga u svom sklopu, dok su neki otišli i korak dalje pa su u neposrednoj blizini otvorili samostalne wellness centre. Riječ je o centrima koji nude jako mnogo usluga na jednom mjestu i upravo zbog te velike ponude, mnogi ih posjećuju te isprobavaju nove usluge.

Svi hoteli u Mariborskom Pohorju nude odlične osnovne usluge kao i brojne dodatne usluge te bez obzira za koji se hotel odlučili, zasigurno ćete biti zadovoljni pruženim uslugama.

Više o hotelima