Arhiva oznaka: udobne tenisice

Tenisice su omiljeni komad obuće svih generacija

Ukoliko postoji jedan komad odjeće za koji se može reći da ga obožavaju sve generacije, od djece pa do starijih, onda su to svakako tenisice. Stoga ne čudi ogroman izbor različitih modela za sve. No, proizvođači ipak jako puno pažnje posvećuju upravo tenisicama za djecu. Trude se da koriste što bolje materijale kako bi djeci bile udobne za nošenje, a istodobno se trude predstaviti što atraktivnije modele kako bi djeca izabrala upravo taj određeni model.

Tenisice za djecu

U trgovinama s obućom ćete pronaći izuzetno mnogo modela tenisica za djecu. Bilo da se radi o dječacima ili djevojčicama, svi obožavaju tenisice. Poznato je da djeca vole šareno pa se i proizvođači tenisica time vode prilikom dizajniranja tenisica za djecu. Zato ćete na dječjem odjelu s tenisicama vidjeti mnoštvo različitih boja. Isto tako, djeca vole crtiće pa ćete pronaći i tenisice koje su oslikane njihovim omiljenim likovima. Za one najmlađe tenisice neće imati vezice, već će imati čičak. A oni nešto stariji će kod određenih modela čak moći i odabrati boju vezica.

Zbog velike konkurencije među proizvođačima tenisica, svi se trude pružiti nešto novo, inovativno kod svojih modela što bi ih izdvojilo od ostalih. Problem je samo što će ostali vrlo brzo kopirati njihove ideje i to isto, u nešto izmijenjenom obliku, predstaviti na svojim modelima. Jedan od takvih zanimljivosti su tenisice koje u đon imaju ugrađene lampice. Kako dijete hoda, lampice se pale i takve tenisice izgledaju vrlo atraktivno, posebno u mraku. Još jedna od zanimljivosti koje nude neki proizvođači tenisica za djecu su ugrađeni kotačići. Neki modeli tenisica tako s donje strane đona imaju ugrađene kotačiće pa se mogu koristiti na način sličan kao i skateboard.

Bit će zanimljivo vidjeti što nam donosi budućnost i kakve nas sve zanimljivosti čekaju ugrađene u nove modele dječjih tenisica.

https://www.hervis.hr/