Under Armour ima sve više zadovoljnih kupaca

Tvrtka Under Armour nekima možda nije toliko poznata kao neke druge tvrtke u modnoj industriji, no ona je osnovana još davne 1996.g. u Baltimoreu u SAD-u. Fokus proizvodnje im je obuća te sportska i casual odjeća. Sjedište tvrtke je u SAD-u, no imaju svoje podružnice i u mnogo drugih gradova, čak i izvan SAD-a. Tvrtka je stekla veliku popularnost zbog toga što su koristili neke nove materijale pri izradi svoje odjeće koji su osiguravali određenu zaštitu od znojenja ljeti, a dobru toplinsku izolaciju zimi.

Suradnja s brojnim poznatim sportašima

Jedan od razloga velike popularnosti određenih Under Armour proizvoda temelji se i na suradnji s brojnim poznatim sportašima. Primjerice, suradnja s NBA košarkašem Stephanom Curryjem osigurala im je drastičan rast prodaje njegove linije tenisica. Od poznatih suradnji izdvajaju se još ona s košarkašem Joelom Embildom, golferom Jordanom Spiethom itd.

Under Armour tenisice za sveUnder Armour

U posljednje vrijeme, sve su popularnije Under Armour tenisice. Dostupne su za žene, muškarce i djecu i u brojnim trgovinama s obućom možete pronaći raznolik izbor modela. Dolaze u raznim dizajnima i oblicima, a na gotovo svim modelima je uočljiv prepoznatljiv Under Armour znak. Cijene Under Armour tenisica se razlikuju i mogu se pronaći nešto jeftiniji modeli, pa sve do onih dosta skupih. No, za koje god se odlučili, možete biti sigurni da su izrađeni od kvalitetnih materijala i da će vas sigurno služiti dugi niz godina.

Under Armour odjeća

Osim po tenisicima, Under Armour je poznat i po svojoj liniji odjeće. Nude brojne odjevne predmete namijenjene za oba spola. Muškarci tako mogu izabrati razne vrste kratkih hlača, majica s dugim i kratkim rukavima, pulovera i dr. Žene također imaju veliki izbor te mogu izrabrati razne vrste tajica, majica, hlača, pulovera i ostalog. Bez obzira što kupite od navedenog, zasigurno ćete biti zadovoljni materijalom izrade i prekrasnim odjevnim predmetom.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.