Mjesečni arhivi: rujan 2014.

Brooks tenisice za starije generacije

Kad ste dijete, vaši roditelji vas odvedu na neki stadion ili u neku dvoranu, da bih se poceli baviti sa nekim sportom. Taj sport nakon toga zbog sebe i svog zdravlja igrate do dvadesete, ili neki cak i tridesete godine. Vaše tijelo se adaptira na sve napore i spremno je na sve. Ali ako je to, kad na primjer vec imate trideset ili još više godina i odlucite se, da cete poceti trcati, igrati nogomet ili baviti se sa nekim drugim sportom. Ako ste se odlucili za trcanje, najprije vam je potrebna neka sportska oprema i ovdje moramo spomenuti tvrtku Brooks. Ta tvrtka je specijalizirana samo za trcanje i njihovi proizvodi su napravljeni jako kvalitetno i izdržljivi su. Brooks ce vam tako pomoci, da na stare dane pocnete raditi ono, što niste, kad ste bili mladi, baviti se sportom.

Jer su se kod Brooksa specijalizirali za trcanje, oni tocno znaju, kakve tenisice i ostalu opremu je potrebno napraviti, kako bih trkac mogao trcati i kako bih njegove noge bile što bolje zašticene i ne ozlijedene. Baš zbog toga, kod Brooksa su poceli izradivati vrlo dobro stabilizirane, kvalitetne i blažene tenisice, koje ce mladima, a pogotovo starijim trkacima omoguciti, da njihov nepravilan korak ublaže i sacuvaju ih od ozljeda, koje se mogu desiti zbog nepravilnog trcanja, ili na kraju krajeva od napora, kojih vaše tijelo bije do danas doživljavalo, a sada je za njega to nešto novo i nešto, što bih vas moglo boljeti.

Jer je Brooks specijalizira za trcanje to znaci, da su njihove tenisice stvarno napravljene kako moraju biti. Oni izraduju tenisice za pronatore, supinatore i za neutralce, pa tako može Brooks ponuditi tenisicu za stvarnu svaku nogu i za stvarno svaki nacin trcanja. Sve što morate je, da poznate svoje tijelo, želje i zahtjeve i da nabavite ove tenisice, a nakon toga priroda ce biti vaša i u njoj cete moci poceti uživati, trcati i raditi nešto za sebe i svoje tijelo.

salomon patike

Obuca Salomon sa razlicitim potplatima

Mnogima je poznato, da danas na policama u trgovinama ima na stotine razlicitih modela tenisica i da je odabir pravih za vašu nogu jako težak. Kako bih odabrali prave, najprije je potrebno znati, u kakve svrhe cete tenisice upotrebljavati. Možete birati medu takmicarskim tenisicama, koje se koriste za stadione, možete koristiti tenisice za asfalt, a na kraju krajeva, možete odabrati i Salomon tenisice, koje se više ili manje koriste za trcanje po neuredenim terenima, kao što su šume, trave, planine i druge razlicite divlje vrste terena. Salomon kao takav proizvodi mnoge modele tenisica, ali oni imaju razlicite potplate, što znaci, da su napravljeni za razlicite terene i razlicite svrhe.

Ako ste se odlucili, da cete svoje trcanje više ili manje raditi po razgibanim terenima, onda su za vas najbolje Salomonove tenisice, koje su napravljene za te svrhe. Sve što vam je potrebno, da poznate osnove trcanja, kako bih odabrali pravu tenisicu – ako cete trcati po travama i mekanim podlogama, onda trebate model Speedcross, koji ima iznimno tanak potplat, ako pak cete ici na kamenite terene ili u planine na skale, onda vam pak treba nešto, što ce vaše noge cuvati i paziti na njih. Blaženje je vrlo bitno, jer sa njime zaštitite svoje potplate, noge, leda i cijelo tijelo, pa zato pazit što kupujete, kad kupujete tenisice za trcanje.

Kad nabavljate tenisice, prije toga je najbolje, da na internetu procitate, što pišu razliciti korisnici o njima, kako su izdržljive i koliko koštaju. Kad dobijete sve informacije onda ih morate isprobati na svojim nogama kako vam stoje. Salomon tenisice su za neke vrlo udobne, a opet drugima ne pašu baš najbolje na noge. Salomon kao takav se prodaje svugdje u svijetu, pa i u Hrvatskoj ga možete pronaci svugdje, pa tako dajte ga isprobati dobro, ako ste se odlucili, da cete ga kupiti.