Mjesečni arhivi: svibanj 2018.

Rezervno napajanje za vaše uređaje

Živimo u modernom dobu u kojem su razni uređaji, poput mobitela, tableta, prijenosnih računala i sličnog postali gotovo neizostavni dio života brojnih pojedinaca. A svim tim uređajima je zajednička jedna stvar. Lako su prenosivi i možete ih koristiti gotovo bilo gdje, a za to je zaslužna njihova interna baterija. Nju je potrebno napuniti kako bi mogla izdržati dulji rad. No, problem nastaje kada odlazimo negdje na duže vrijeme i nemamo mogućnost punjenja baterije. U tom slučaju gotovo je sigurno da će nam se uređaj nakon nekog vremena isprazniti. A kako biste i dalje mogli koristiti svoj uređaj, prijenosni punjač je odlično rješenje.

Karakteristike prijenosnog punjača

Prijenosni punjač omogućava vam da svoje električne uređaje možete napuniti bilo kada i bilo gdje. A funkcionira kao i obični punjač, samo što ga prije morate napuniti strujom. Često je riječ o vrlo malim uređajima kako bi bilo što kompaktniji i laki za prenošenje. Prije nego ih možete početi koristiti, morate ih napuniti. Za to se koristi posebni priloženi kabel koji ćete dobiti. Spojite ga struju i ostavite da se puni. Imajte na umu da će se prijenosni punjač vjerojatno nešto duže puniti, osobiti ako je riječ o nešto jačem modelu.

prijenosni punjač Sony

Sada kada je prijenosni punjač napunjen, možete ga koristiti za punjenje bilo kojeg svojeg uređaja. Za to se koristi poseban kabel pomoću kojeg ćete ga spojiti s uređajem. Upravo zbog toga, ako znate da ćete biti na nekom dužem putu te nećete imati mogućnost punjenja svojih uređaja, prijenosni punjač je idealno rješenje. Malenih je dimenzija pa ćete ga lako moći uvijek imati uz sebe. Samo ga nemojte zaboraviti napuniti. I nakon što ga iskoristite za punjenje svog uređaja, kada ste u prilici, ponovo ga napunite tako da bude spreman za iduće korištenje. Na taj način ćete uvijek imati rješenje za problem s istrošenom baterijom pri ruci.

Prilagodljivost gaming stolica

Bez obzira jeste li strastveni ljubitelj kompjutorskih igara ili samo provodite puno vremena za kompjutorom svaki dan, izrazito je bitno i da vam je udobno. Dugo sjedenje za računalom može vam stvoriti i veće zdravstvene probleme u budućnosti. Oni su često povezani s raznim ukočenjima i bolovima u vratu i leđima. Gaming stolice koje možete pronaći na tržištu mogle bi spriječiti pojavu takvih problema. No, one ga neće u potpunosti eliminirati. Bitno je da se u slobodno vrijeme što više krećete i istežete: https://www.harveynorman.hr/odjeli/informatika/games-hub/gaming-stolice

Gaming stolice se lako prilagođavaju

Gaming stolice su specifične po vrlo udobnom naslonu. Na određenim dijelovima je taj naslon još dodatno omekšan kako bi vam pružio što mekšu i udobniju potporu. No, ono po ćemu je svaka gaming stolica specifična je njena prilagodljivost. Tako ćetu ju moći podesiti točno onako kako vama odgovora. A to podešavanje odnosi se na sve dijelove stolice. Moći ćete podešavati visinu, nagib pa čak i naslone za ruke. Upravo te mogućnosti gaming stolica vam omogućavaju najveću razinu udobnosti. Jer svaki pojedinac je drugačiji i ne postoji univerzalna stolica. Na ovaj način svatko će podesiti gaming stolicu onako kako mu najviše odgovara, odnosno onako se osjeća najudobnije.

Prilagodljivost gaming stolica za ljubitelje kompjutorskih igara

Isprobajte prije kupnje

Gaming stolice se nikako ne bi trebale kupovati samo po izgledu bez da ih niste prethodno isprobali, odnosno probali sjesti na njih. Sami izgled trebao bi vam biti manje bitan, ipak bi sama udobnost trebala biti na prvom mjestu. A to ćete moći osjetiti tek nakon što probate sjesti na nju. Nemojte se ustručavati i pokušajte si u trgovini namjestiti stolicu onako kao što biste to učinili i doma. Samo tako ćete vidjeti da li vam je gaming stolica udobna onako kako to očekujete. A s obzirom da gaming stolice često imaju i nešto višu cijenu, svakako je bitno da kupite onaj najbolji model za vas.