Mjesečni arhivi: kolovoz 2020.

Under Armour ima sve više zadovoljnih kupaca

Tvrtka Under Armour nekima možda nije toliko poznata kao neke druge tvrtke u modnoj industriji, no ona je osnovana još davne 1996.g. u Baltimoreu u SAD-u. Fokus proizvodnje im je obuća te sportska i casual odjeća. Sjedište tvrtke je u SAD-u, no imaju svoje podružnice i u mnogo drugih gradova, čak i izvan SAD-a. Tvrtka je stekla veliku popularnost zbog toga što su koristili neke nove materijale pri izradi svoje odjeće koji su osiguravali određenu zaštitu od znojenja ljeti, a dobru toplinsku izolaciju zimi.

Suradnja s brojnim poznatim sportašima

Jedan od razloga velike popularnosti određenih Under Armour proizvoda temelji se i na suradnji s brojnim poznatim sportašima. Primjerice, suradnja s NBA košarkašem Stephanom Curryjem osigurala im je drastičan rast prodaje njegove linije tenisica. Od poznatih suradnji izdvajaju se još ona s košarkašem Joelom Embildom, golferom Jordanom Spiethom itd.

Under Armour tenisice za sveUnder Armour

U posljednje vrijeme, sve su popularnije Under Armour tenisice. Dostupne su za žene, muškarce i djecu i u brojnim trgovinama s obućom možete pronaći raznolik izbor modela. Dolaze u raznim dizajnima i oblicima, a na gotovo svim modelima je uočljiv prepoznatljiv Under Armour znak. Cijene Under Armour tenisica se razlikuju i mogu se pronaći nešto jeftiniji modeli, pa sve do onih dosta skupih. No, za koje god se odlučili, možete biti sigurni da su izrađeni od kvalitetnih materijala i da će vas sigurno služiti dugi niz godina.

Under Armour odjeća

Osim po tenisicima, Under Armour je poznat i po svojoj liniji odjeće. Nude brojne odjevne predmete namijenjene za oba spola. Muškarci tako mogu izabrati razne vrste kratkih hlača, majica s dugim i kratkim rukavima, pulovera i dr. Žene također imaju veliki izbor te mogu izrabrati razne vrste tajica, majica, hlača, pulovera i ostalog. Bez obzira što kupite od navedenog, zasigurno ćete biti zadovoljni materijalom izrade i prekrasnim odjevnim predmetom.

Dodatne funkcije koje satovi mogu ponuditi

Ručni satovi već su dugo vremena poznati kao određeni modni dodatak ili statusni simbol. Dolaze u raznim oblicima i dizajnima, no uglavnom se ne razlikuju puno u svojoj funkciji, odnosno prvenstveno su namijenjeni da pokažu vrijeme. S druge pak strane, pametni satovi također pokazuju vrijeme, ali to im je gotovo sekundardna mogućnost. Naime, on uz to nude toliko drugih opcija da će mnogi i zaboraviti da oni između ostalog mogu pokazati i vrijeme.

Pametni satovi

Brojne napredne mogućnosti

Pametni satovi se razlikuju po broju mogućnosti koje pružaju, a često se i po tome razlikuju cijenom. Neki tako nude opcije koje nude i klasični pametni telefoni, odnosno odlaze i dolazne pozive, slanje poruka i sl. Osim toga, mnogi nude i opcije poput reprodukcije glazbenih datoteka, tajmera, kalkulatora, budilice itd.
Ovisno o modelima, neki pametni satovi vam mogu poslužiti i kao sredstvo za daljinsko plaćanje čime će se teretiti vaša kreditna kartica, a da je uopće ne morate vaditi iz novčanika. Također, neki modeli nude i razne korisne informacije poput prometnih gužvi, valutnih tečajeva, važnih vijesti i slično.

Modeli poznatih i nepoznatih proizvođača

S obzirom da su pametni satovi postali vrlo zanimljiv i rasprostranjen gadget, u njihovu proizvodnju su se uključile i velike tvrtke poznate po proizvodnji pametnih telefona, ali i mnoge male nepoznate tvrtke. Prvo što ćete primijetiti je velika razlika u cijenama. Modeli pametnih satova koje proizvode primjerice Samsung, Huawei i slično poznati proizvođači često su vrlo visoke. No, s druge strane, od njihovih pametnih satova možete očekivati iznimnu kvalitetu i dugotrajnost.
Tražite li ipak neke jeftinije varijante, možete odabrati pametne satove nekih manjih proizvođača koji se trude ponuditi ih po puno nižim cijenama. Ali, kada se usporede s ovim boljim i naprednijim modelima, razlika je i više nego uočljiva pa se postavlja pitanje isplati li se njihova kupnja ili je puno bolje dati nešto više novca za kvalitetniji proizvod. Saznajte više o pametnim satova ovdje.

Razne vrste muških tenisica u trgovinama s obućom

Trgovine s obućom danas su prepune raznih modela. Najveći broj uglavnom čine tenisice, s obzirom na njihovu veliku popularnost. Muške tenisice se ovdje posebno ističu, s obzirom da ih mnogi obožavaju nositi u bilo koje doba godina. Samo ovisno o dobu godine, odlučuju se za prikladne modele. Muške tenisice dostupne su za razne namjene i sportove te nije neuobičajeno da mnogi u ormaru imaju više različitih modela.

Muške tenisice za svakodnevno nošenje

Najveći broj modela muških tenisica u trgovinama odnosi se na one koji su namijenjeni svakodnevnom nošenju. Riječ je o modelima raznih boja i dizajna, dostupnih u raznim veličinama. Za toplije vrijeme mogu se birati modeli od prozračnih materijala u kojima se stopalo neće znojiti. A za hladnije vrijeme mogu se odabrati nešto viši modeli i izrađeni od čvršćih materijala koji će osigurati toplinu stopalima tijekom hladnih zimskih dana.

Muške tenisice

Dizajnirajte vlastiti model tenisica

Ako želite imati jedinstvene muške tenisice, odnosno model kakav nitko drugi nema, to je također moguće. Danas postoje brojne poznate tvrtke koje nude mogućnost da sami napravite dizajn tenisica te će vam ih oni takve izraditi i poslati na kućnu adresu. Tako možete krenuti od nekog već gotovog modela muških tenisica i onda na njega dodati možda neki logo, natpis ili nešto slično.
Iako se to na prvi pogled možda čini komplicirano, daleko je do toga. Naime, proizvođači tenisica takve mogućnosti uglavnom nude putem svojih online platformi. Tamo se mogu pronaći posebni specijalizirani programi koji se vrlo jednostavno koriste. Sve se zapravo svodi na rad na slici. Vidite sliku muških tenisica koje ste odabrali i onda pomoću raznih alata dodajete što želite na njih.
Na ovaj način možete napraviti vrlo atraktivne muške tenisice koje će zasigurno privlačiti poglede. A vi ćete se osjećati odlično jer nosite muške tenisice kakve sigurno nitko drugi ne posjeduje.