Mjesečni arhivi: lipanj 2021.

Tkanina je važna

majice

Iako prilikom odabira majice mnogi puno veću pozornost posvećuju tome kako ona izgleda, koje je boje i kakav print ima, puno je važnije posvetiti se odabiru majice koje su izrađene od dobre i kvalitetne tkanine.
Naime, vrsta tkanine od koje je majica napravljena uvelike utječe na to hoćete li se i koliko znojiti tijekom nošenja te hoćete li se osjećati dobro. Ukoliko želite prevenirati znojenje i neugodne mirise, onda izaberite majicu od pamuka koja će vašem tijelu pružati prozračnost, a vama sigurnost.

Različiti krojevi za različite figure

Prilikom odabira majice vrlo je bitno odabrati i primjeren kroj. On se bira s obzirom na konstituciju tijela pa tako razlikujemo:
• V izrez – optički smanjuje prsa
• uski V izrez – preporuča se skladno građenim ženama srednje velikih prsa
• široki V izrez – preporuča se ženama s većim prsima
• visoki okrugli izrez – povećava prsa
• lađa izrez – preporuča se ženama s manjim prsima

Majicom naglasite figuru

Osim materijala i izreza, za izbor idealne majice vrlo je važan i kroj koji je vrlo često i naznačen na etiketama majica. Ukoliko imate lijepu figuru, preporuča de da odaberete majice slim fit kroja koje su blago strukirane i koje će naglasiti skladnu figuru. Ukoliko želite prekriti nesavršenosti, tada birajte majice ravnog kroja, a umjesto klasične košulje odaberite polo majicu s pamučnim ovratnikom.

I boje sudjeluju u optici

Iako je mnogima nepoznato, boje i printevi također sudjeluju u stvaranju optičkih iluzija i otkrivanju nesavršenosti zbog čega je važno pažljivo birati majice kako ne biste vizualno povećali gornji dio tijela.
Kada govorimo o uzorcima, ukoliko imate jača prsa i šira ramena, važno je birati majice sa što sitnijim uzorkom ili pak s animal printom čiji će nepravilni oblici doprinijeti tome da se linije vašeg tijela manje vide. Kod boja je važno znati da boje hladnijeg spektra optički sužavaju gornji dio vašeg tijela što vrlo lako možete provjeriti ukoliko probate obući majicu plave i žute boje, isti model majice, u dvije različite boje imat će potpuno različit vizualni efekt ukoliko imate veća prsa.

Nike je primat u svijetu trenirki

Kada govorimo o odjeći i udobnosti, svima prvo na pamet padnu trenirke, a Nike trenirke jedne su od popularnijih izbora prema udobnosti i kvaliteti u svijetu sportske odjeće. Nike trenirke najčešće dolaze u setovima od hlača i jaknice s patentnim zatvaračem. Njih karakteriziraju udobnost i kvaliteta, ali i modna osviještenost, odnosno praćenje sportskih modnih trendova. Zato ih se bez problema može nositi u svim casual prilikama poput šetnji, putovanja ili odlaska na kavu u kvartovski kafić.
Osim toga, Nike trenirke su pogodne i za bavljenje raznim sportskim aktivnostima što ne čudi s obzirom na činjenicu da je tvrtka Nike sponzor brojnih sportaša i sportskih klubova te reprezentacija.

Nike trenirka

Svestrane i udobne

Nike trenirke su za razliku od nekih drugih brendova trenirki pogodne za oba spola jer Nike u svojim kolekcijama nudi modele za muškarce, žene, ali i za djecu. Nike trenirke su udobne, moderne i funkcionalne, a moguće ih je pronaći u velikom broju modela, veličina i uzoraka.
Izrađene su od vrlo kvalitetnih materijala koji omogućuju prozračnost tijela tijekom obavljanja raznih aktivnosti. U asortimanu je moguće birati one od pamuka koje su pogodnije za svakodnevne aktivnosti i one napravljene od laganijih, umjetnih materijala koje su pogodne za treniranje i isticanje sportskog stila.

Olakšanje za roditelje

Osim asortimana za odrasle, u Nikeovom asortimanu moguće je pronaći i Nike trenirke za djecu koje su izrađene od kombinacije materijala kao što su pamuk i poliester, s većim udjelom pamuka kako bi bile udobne za nošenje. Dječje Nike trenirke imaju patentni zatvarač koji roditeljima uvelike olakšava oblačenje i skidanje trenirke s njihovih mališana.
Uz kvalitetu i udobnost Nike se potrudio da njihove dječje trenirke budu i atraktivne pa je tako moguće pronaći i dječje Nike trenirke s likovima iz crtanih filmova. Pomak je napravljen i kada pričamo o asortimanu za one najmanje pa tako postoje i modeli za bebe, a radi se o jednodijelnim pamučnim trenirkama za sportsku udobnost od najranijih dana. Ovdje možete obaviti kupnju.