Asics patike promiču bavljenje sportom i bolju kvalitetu života

Asics patike proizvode se u tvrtki pod nazivom Asics, što je zapravo akronim koji potječe od izreke na latinskom jeziku “Anima Sano in Corpore Sano”. U prijevodu to znači zdrav duh u zdravom tijelu. To je ujedno i poruka koju ova tvrtka šalje neprekidno proizvodeći vrhunsku obuću za sport, kao i drugu opremu. Stavljajući zdravlje na prvo mjesto i ističući koliko je pokret tijela i sport ključan za dobro zdravlje, Asics već duže vrijeme predstavlja revoluciju u proizvodnji patika i to svakim segmentom proizvodnje, od koncepta, inovacije pa do finalnog proizvoda. Kako bi to postigli, neprekidno proizvode vrhunske proizvode, težeći da nadograđuju svoje tehnološke prednosti i pomičući granice spoznaja o onome što je tijelu potrebno kako bi se postigli sportski rezultati i postigao sklad između duše i tijela.

Vrhunska Asics tehnologija daje i vrhunske proizvode

Proizvodnja Asics patika dugotrajan je proces koji se zasniva na analizi pokreta. Posjeduju naprednu tehnologiju koja uključuje kamere visoke brzine, opremu za precizno mjerenje i najrazvijeniji kompjuterski softver. U svojim tvorničkim postrojenjima imaju nekoliko soba za testiranje kako bi se podaci prikupljeni istraživanjem mogli ukomponirati u nove proizvode. Asics patike posjeduju nekoliko patenata koji se odnose na sustave apsorpcije udaraca, vodootporne materijale i mnoge druge inovacije. Kako bi se postigla savršena udobnost koriste se sustavi za mjerenje u tri dimenzije.

Bilo da je riječ o tenisicama za žene ili muškarce, profesionalnom bavljenju sportom ili rekreacijom Asics patike nude vrhunske materijale, udobnost, moderan dizajn i širok izbor za svakoga. Tvrtki je također važno da se kupci educiraju i da imaju sve potrebne informacije prije kupnje, jer cilj im nije prodati jedan par patika, već si osigurati vjerne kupce kojima su povećali kvalitetu života i želju za bavljenje sportom. A brojni kupci koji su ostali vjerni Asics patikama govore da su u tome i uspjeli.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.