Asics sa vama i na pijesku

More, vrućina, pakirate se na more i sjetili ste se lopte za odbojku, jer ćete je igrati na pješčanom igralištu, koje se nalazi na plaži. Odbojka na pijesku se najviše puta povezuje sa vrućim danima, kad je na nebu sunce, kad su temperature visoke i kad možete skinuti majicu sa sebe, al tome baš i nije tako. Rijetki znaju, da se taj sport može igrati i u zimskim danima – istina je, da su rijetke države na svijetu, koje imaju igrališta sa pijeskom, a da su ona pokrivena, ogrijavana i da se u njima može igrati odbojka na pijesku i u zimskim danima kad je vani snijeg i mraz.

Oni sretnici, koji volje taj sport i imaju u svojoj blizini igralište na otvorenom, a i igralište, koje je pokriveno i grije se, oni moraju samo još razmišljati na opremu, koju će nositi sa sobom kroz cijelu godinu na treninge. Jedan od najboljih proizvođača na svijetu za odbojkaše je sasvim sigurno tvrtka Asics. Kod njih možete dobiti praktički sve – od tenisica, majica, kapa, torba i mnogo drugih stvari. Više ili manje možete većinu tih stvari koristiti i za odbojku na pijesku – istina je, da vam na pijesku ne trebaju tenisice, ali možete sa njima doći na trening.

Znači, ako imate u blizini terene, na kojima možete biti kroz cijelu godinu, nabavili ste svu potrebnu Asicsovu opremu za odbojku, onda morate samo još pronaći partnera, sa kojim ćete se probati što bolje uigrati. Kad uradite i to, onda morate samo još trenirati, da bih do ljeta, kad se počnu turniri u odbojci na pijesku na otvorenome bili u formi i mogli bi pobjeđivati sve one, koji su kroz zimu spavali. Kao i kod svih drugih sportova, tako je i ovdje jako bitno, da trenirate tvrdo i pobjeđivati ćete lagano.

http://www.tenisice.hr/Asics/

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.