Bez straha od sunca sa kapom šiltericom

Ljeto je doba kada obožavamo uživati u suncu, bilo da se radi o vožnji rola, bicikla ili šetnji, odmaranju uz plažu ili istraživanju novih turističkih destinacija. Ipak, bez obzira odmaramo se mi ili ne, sunce nikada nije na odmoru pa se zato veoma važno pravilno zaštititi od njega. Zaštita za glavu uvijek je dobrodošla, a ako tražite pokrivalo za glavu uz koje možete uživati u raznim aktivnostima, onda su kape šilterice pravi izbor za vas!

Za male i za velike

Kapa šilterica jedan je od najpopularnijih dodataka za zaštitu od sunca – bez obzira na dob, spol i stil, sve nas povezuje ljeti. Postoji mnoštvo različitih modela kape šilterice, ovisno o obliku kape, šilta i dodacima koji se na nju mogu staviti, no ako ste pod jakim ljetnim suncem svaki od tih modela može vam pomoći zaštititi glavu od sunca!

Savršeno udobnoKapa šilterica u isti boji kao i majica djevojke

Što se funkcionalnosti tiče, glavni cilj kod odabira kape šilterice je odabrati pravu veličinu. Kada je stavite na glavu, ona vas ne bi smjela pritiskati na čelu ili potiljku, jer ćete tijekom vremena početi osjećati glavobolju. Na sreću, većina kapa šilterica dolazi s pomičnim dijelom na potiljku na kojemu možete namjestiti širinu kape šilterice i time smanjiti pritisak na glavu dok ju nosite.

Zaštita od sunca

Kapa šilterica vašu glavu od sunca štiti na dva načina. Prije svega, ne dopušta direktno udaranje sunca u vaše tjeme, a uz to stvara i sjenu na vašem licu. Stoga kod kupnje birajte kape šilterice koje su napravljene od materijala svijetlih boja, koje smanjuju zagrijavanje glave, a izbjegavajte kape šilterice koje su u cijelosti ili dijelom napravljene od mrežastih materijala. Uz to, provjerite mogu li se na kapu šiltericu dodati dodatci poput štitnika za vrat u obliku marame koja se može prikvačiti na stražnji dio kape šilterice kako bi prekrila stražnji dio vašeg vrata.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.