Rijeka, frizer

Frizerski salon za nogometaše – Rijeka

U gradu, gdje imaju nogometni stadion uklesan u skalu, počela je posljednjih godina prava ludnica. U klub su došli neki zanimljivi nogometaši, sa njima trener i neki sponzori i sve to je donijelo rezultate, kojih nogometni klub Rijeka nije imao još nikad. Sa svime time počela se širiti i škola nogometa u tom klubu, što znači, da se počelo u školu upisivati sve više nogometaša, koji skoro svakog dana prate svoju glavnu ekipu ali i druge poznate ekipe širom svijeta. Sve te ekipe imaju mnoge poznate igrače, koji na svojim glavama nose zanimljive frizure, pa su tako mladi i nekoliko stariji nogometaši počeli tražiti kvalitetan frizerski salon, kojeg ima Rijeka, kako bih u njemu dobili što moderniju nogometnu frizuru.

Imati nogometnu frizuru znači, da ste moderni. Vidjeti takve frizure možete na televiziji, kad gledate neke poznate klubove i njihove igrače, a možete sve te moderne nogometne frizure vidjeti i na internetu, u revijama, člancima i mnogim drugim slikama u nekim medijima. Dobri frizeri prate te trendove, pa je tako najbolje, da nogometaši potraže neki frizerski salon u Rijeci, odu u njega i kažu kakvu poznatu nogometnu frizuru žele. Ako je frizer stvarno dobar, neće mu biti problem takvo nešto napraviti, jer dobre ruke mogu sve.

Zamislite sada, kako će školarci gledati svog kolegu u školi ili suigrači na treningu, kad jedan dan vide Ronalda ili nekog drugog igraća na televiziji sa nekom ludom frizurom, a već sljedećeg dana ta frizura je na glavi mališana – naravno, svi će biti uzbuđeni i veseli i željeti si takvu frizuru. To je svakako i lijepa prilika za sve frizere, da mogu zaraditi neki novac, al je naravno potrebno biti moderan i u toku sa događanjima na nogometnim terenima i na nogometnim glavama. Pratiti moraju nogometne utakmice uživo ili na televiziji, kako bih vidjeli što je moderno i što se nosi na zelenim terenima i izvan njih.

Više informacija ovdje http://salon-roking.hr/

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.