Havaianas proizvodi se mogu pronaći u raznim trgovinama

Havaianas je brend koji proizvodi nekoliko različitih komada obuće, no daleko najpoznatiji su po svom modelu japanki. Njihove japanke moguće je kupiti diljem svijeta i dostupne su za kupovinu u trgovinama s različitom obućom, specijaliziranim trgovinama kao i putem Interneta.

Trgovine s različitom obućom

Havaianas prozivode možete pronaći u raznim trgovinama koje prodaju obuću različitih proizvođača diljem svijeta. Zbog svoje popularnosti, nerijetko se u takvim trgovinama može pronaći posebni kutak s nešto većim izborom Havaianas proizvoda, pogotovo japanki. No, ovaj brend nudi stvarno jako veliki asortiman različitih modela, a takve trgovine ipak ne mogu odvojiti jako veliki prostor da bi sadržavale gotovo sve modele, dostupne u različitim veličinama. Zato ukoliko tražite još veći izbor, posjetite neku specijaliziranu trgovinu ovog brenda.

Specijalizirane Havaianas trgovine

Tražite li najveći izbor proizvoda ovog brenda, od velikog izbora različitih modela pa sve do mnogo različitih veličina, onda bi trebali potražiti specijaliziranu trgovinu. Riječ je o trgovini koja nudi samo njihove proizvode pa stoga ujedno nudi i najveći izbor. Hrvatska je nedavno dobila upravo takvu specijaliziranu trgovinu. U Zagrebu je otvorena specijalizirana trgovina koja nudi Havaianas proizvode. U toj trgovini možete pronaći vrlo veliki asortiman japanki kao njihovog najpopularnijeg proizvoda, no u velikoj mjeri su zastupljene i espadrile koje su odličan izbor obuće za ljeto.

Internetske trgovine

Na Internetu možete pronaći brojne trgovine koje nude modele ovog brenda, a isto tako možete pronaći i njihovu službenu trgovinu putem njihovih internetskih stranica. Želite li biti potpuno sigurni da ćete dobiti originalan proizvod, najbolje bi bilo koristiti se uslugama službene trgovine. Naime, zbog vrlo velike popularnosti njihovih proizvoda, na tržištu su se pojavile mnoge kopije. One izgledaju gotovo isto kao i originalni proizvodi, no napravljene se od puno lošijeg materijala što će imati vrlo veliki utjecaj na dugotrajnost tih proizvoda, a ujedno kupovina kopija proizvoda predstavlja kazneno djelo.

tenisice.hr/Havaianas/

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.