r patike za poletje

Kupili ste sandale ljeti, a što sad, kad je tu zima?

Bilo je ljeto, vani je bilo jako vruće, kad ste spremali stvari za odlazak na more. Kad ste otvorili ormar za cipele, vidjeli ste, da su vam stare sandale izlizane i potrgane – to vam je bio znak, da trebate nove, da morate odmah u trgovinu, jer se van odbrojavaju sati, do vašeg odlaska. Otišli ste u jednu od trgovina, gdje prodaju različitu obuću – probali ste jedne, druge i treće, nakon toga pronašli takve, koje su se vam sviđale i koje su imale normalnu cijenu. Došli ste sa njima doma, stavili ih u torbu i otišli sa njima na more. Tamo ste šetali u njima uz more, ulazili u njega, išli sa njima na večernju šetnju i radili još mnogo toga drugoga. Nakon svega, vratili ste se kući – a što ćete sada sa njima? Dolazi zima!

Svi misle, da u sandalama po zimi ne možete ništa – ali tome nije baš tako. One su i u zimskim danima jako korisne, samo ako znate gdje i kako ih koristiti – evo nekoliko primjera. Ako se na primjer bavite sa nekim sportom, poslije njega, poslije treninga se vjerojatno idete i tuširati. Jer su javni tuševi posjećivani od brojnih ljudi, jako je dobro, da u njih ulazite sa nečim na svojim nogama – pa tu vam je prva situacija, gdje ih možete upotrijebiti. Isto tako je i na kupalištima, kamo ih možete uzeti sa sobom – zaštitit će vaše noge, da ne steknete kakve gljivice na kupalištu, a pored toga će vam biti u pomoć, da ćete lakše hodati po pločicama, koje znaju biti puno puta jako opasne i kliske!

To su znači dva primjera, gdje možete ljetnu obuću koristiti i u zimskim danima – naravno, nije to sve, može se ona pokoristiti i kod kuće, te u brojnim drugim situacijama, pa tako, ako ste je već jednom kupili, ne dozvolite, da ona stoji u vašom ormaru, već je koristite, ponosite, pa ćete sljedeće godine prije odlaska na dopust kupiti opet nove, druge – takve, kakve će onda biti moderne, vama zanimljive i aktualne na našem ili na kojem drugom tržištu!

 

http://tenisice.hr/Ipanema/

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.