Modeli Nike tenisica se brzo mijenjaju

Konkurencija na tržištu sportske odjeće i opreme je žestoka. Posebno se to odnosi na dio vezan uz proizvodnju tenisica. Naime, tenisice spadaju u najprodavaniji komad obuće pa stoga ne čudi kako svi proizvođači ulažu puno truda kako bi upravo njihove tenisice stekle određeni kultni status među kupcima. To je malo kome pošlo za rukom, a jedan od proizvođača koji se s time može pohvaliti je Nike, njihova odjeća i obuća, a pogotovo Nike tenisice.

nike tenisice

Kvaliteta i kvantiteta

Nike je prisutan na tržištu već dugi niz godina i on je uvijek bio jedan od proizvođača koji je svoju prodaju temeljio na kvaliteti, a ne na kvantiteti. Ista situacija je i danas, Nike tenisice su vrlo kvalitetne, a Nike će tu kvalitetu i naplatiti. Pogledate li danas cijenu koju imaju Nike tenisice u odnosu na brojne tenisice drugih proizvođača, lako ćete vidjeti da su Nike tenisice često i nešto skuplje. No, Nike je siguran u svoju kvalitetu i on svojim potpisom jamči da ćete kupiti odličan proizvod, ako se odlučite za njihove tenisice.

Brojni modeli

Svo ovo vrijeme koje je na tržištu, Nike je pratio navike svojih kupaca i došao do određenih zaključaka. A najvažniji se odnosio na navike kupaca. Naime, Nike je zaključio da kupci vole promjene. Odnosno, ne vole kada se u trgovinama dugo nude isti, određeni modeli tenisica. Više vole doći u trgovinu te vidjeti nove modele Nike tenisica. I Nike je to primijenio u praksi. Modeli Nike tenisica se redovito mijenjaju. To znači da ako ste pronašli Nike tenisice koje želite kupiti, učinite to što prije. Jer postoji velika vjerojatnost da ako dođete ponovo za koji mjesec u trgovinu, više neće moći pronaći baš taj model. No, zato ćete vidjeti ponudu nekih potpuno novih modela od kojih bi vam ponovo neki drugi model mogao zapeti za oko. Ovdje prverite ponudo Nike tenisic.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.