Ne štedite pri kupnji tenisica za nogomet na betonu

Svi koji se bave malim nogometom znaju da je podloga na kojoj se igra itekako bitna, odnosno da je bitno imati odgovarajuće tenisice. Ako ste mislili da odabir tenisica nije bitan pri igranju malog nogometa na različitim podlogama, prevarili ste se. To se posebno odnosi na igranje malog nogometa na betonu. Igranje na betonu još više umara stopala te je vrlo važno imati odgovarajuće tenisice za nogomet na betonu kako bi se taj umar sveo na minimum. Također, odgovarajuće tenisice za nogomet na betonu će imati preventivni učinak na moguće ozljede.

 

Pravilan odabir u trgovini

Tenisice za nogomet na betonu možete pronaći u bolje opremljenih trgovinama sa sportskom obućom. Većina poznatijih proizvođača sportske obuće, kao što su Nike, Adidas, Joma i drugi, ima u svojoj ponudi posebne modele tenisica za nogomet namijenjene raznim podlogama. Stoga, ako znate da ćete većinu vremena igrati na betonu, pripazite da kupite odgovarajuće tenisice. U suprotnom, kupite li primjerice tenisice za nogomet na parketu, one vam neće pružiti odgovarajuću zaštitu.

Prilikom odabira veličine ovakvih tenisica, vrlo je važno isprobati ih u trgovini. Tenisice za nogomet na betonu bi prije svega trebale biti udobne. Kupite li premali broj, igranje u njima neće biti nimalo ugodno. S druge pak strane, kupite li preveliki broj, mogli biste imati puno problema pri trčanju, a također ćete biti i podložniji ozljedama. Poneki brendovi nude vrlo detaljan odabir veličina, primjerice neki modeli se razlikuju u samo pola broja razlike. Stoga je najbolje u trgovini isprobati nekoliko različitih brojeva te se odlučiti za onu najprikladniju veličinu.

Dvoumite li se oko odabira tenisica za nogomet na betonu nekih poznatijih proizvođača i onih manje poznatih, ako je moguće, odlučite se za one poznatije. Oni ulažu puno truda u testiranje svojih proizvoda te njihovom kupovinom možete biti sigurni da ste dobili odličan proizvod.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.