Nike je primat u svijetu trenirki

Kada govorimo o odjeći i udobnosti, svima prvo na pamet padnu trenirke, a Nike trenirke jedne su od popularnijih izbora prema udobnosti i kvaliteti u svijetu sportske odjeće. Nike trenirke najčešće dolaze u setovima od hlača i jaknice s patentnim zatvaračem. Njih karakteriziraju udobnost i kvaliteta, ali i modna osviještenost, odnosno praćenje sportskih modnih trendova. Zato ih se bez problema može nositi u svim casual prilikama poput šetnji, putovanja ili odlaska na kavu u kvartovski kafić.
Osim toga, Nike trenirke su pogodne i za bavljenje raznim sportskim aktivnostima što ne čudi s obzirom na činjenicu da je tvrtka Nike sponzor brojnih sportaša i sportskih klubova te reprezentacija.

Nike trenirka

Svestrane i udobne

Nike trenirke su za razliku od nekih drugih brendova trenirki pogodne za oba spola jer Nike u svojim kolekcijama nudi modele za muškarce, žene, ali i za djecu. Nike trenirke su udobne, moderne i funkcionalne, a moguće ih je pronaći u velikom broju modela, veličina i uzoraka.
Izrađene su od vrlo kvalitetnih materijala koji omogućuju prozračnost tijela tijekom obavljanja raznih aktivnosti. U asortimanu je moguće birati one od pamuka koje su pogodnije za svakodnevne aktivnosti i one napravljene od laganijih, umjetnih materijala koje su pogodne za treniranje i isticanje sportskog stila.

Olakšanje za roditelje

Osim asortimana za odrasle, u Nikeovom asortimanu moguće je pronaći i Nike trenirke za djecu koje su izrađene od kombinacije materijala kao što su pamuk i poliester, s većim udjelom pamuka kako bi bile udobne za nošenje. Dječje Nike trenirke imaju patentni zatvarač koji roditeljima uvelike olakšava oblačenje i skidanje trenirke s njihovih mališana.
Uz kvalitetu i udobnost Nike se potrudio da njihove dječje trenirke budu i atraktivne pa je tako moguće pronaći i dječje Nike trenirke s likovima iz crtanih filmova. Pomak je napravljen i kada pričamo o asortimanu za one najmanje pa tako postoje i modeli za bebe, a radi se o jednodijelnim pamučnim trenirkama za sportsku udobnost od najranijih dana. Ovdje možete obaviti kupnju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.