nike tenisice

Nike na svjetsko prvenstvu u košarci

Košarka je jedan od sportova, u kojem možemo pronaći tvrtku Nike tenisica već mnogo godina. Najveći pokret njihove sportske opreme se dogodio u godinama, kada je Michael Jordan bio u najboljim godinama, kada je praktički letio po zraku, davao koševe za tri poena, zakucava loptu kroz mrežicu, a i razigravao svoju momčad, koja je sa lakoćom pobjeđivala. Nakon toga se ta tvrtka počela širiti u sve domove mališana, koji su na stijene lijepili postere njihovog idola, a pored je uvijek bio i njihov prepoznatljivi znak – to je bila ona njihova kvačica, koja je jedan od najboljih logo znakova na svijetu.

Brzina, sa kojom se Nike sportska oprema širila među košarkaše, tako je postala izuzetna. Ta tvrtka je tako postala jedna od najboljih u svijetu košarke, pa je tako i danas možemo pronaći na igračima na svjetskom prvenstvu u košarci u Španjolskoj, gdje igraći nose njihove tenisice, hlače, dresove, trenirke, torbe i mnoge druge proizvode, na kojima se u svakom trenutku vidi njihova kvačica, koju svi dobro znaju – od onih najmlađih, do starijih, koji za sebe kupuju sličnu opremu.

Kako bih ova tvrtka mogla svoje proizvode dovesti tako dalek, bilo je potrebno puno vremena, a svakako i kvalitetnog rada. Tako su na primjer napravili jako puno u prošlosti na marketingu, kako bih ljudima dali do znanja, da njihove proizvode nose najbolji igrači košarke na svijetu – to je dovelo do toga, da su se njihovi proizvodi počeli prodavati u svim većim trgovinama, putem interneta i drugdje, a ljudi praktički luduju za njima. Kvaliteta ovdje nije u pitanju, pa tako sa kupovinom njihovih tenisica i drugih proizvoda nema straha, da ćete pogriješiti – to su sve stvari, koje nose najbolji igrači košarke na svijetu, pa zašto ih onda ne bih nosili i vi, koji košarku igrate rekreativno, sa svojim prijateljima, za zabavu i osobno zadovoljstvo jednom, dva puta ili više na tjedan?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.