Nova generacija kamere i fotoaparata

Digitalni fotoaparati i kamere su mnogima jedan od omiljenih uređaja. Dolaze u raznim oblicima i većinom je riječ o relativno malim uređajima koji su lako prenosivi. A omogućavaju da zabilježite trenutke vrijedne pamćenja, bilo da je riječ o slici ili video zapisu. Na tržištu se mogu pronaći brojne kamere i fotoaparati raznih proizvođača. Većina njih snima fotografije i videozapise na karticu, a kasnije se one mogu dati izraditi u nekom foto studio. No, postoje i fotoaparati koji omogućavaju i trenutno izrađivanje slika. Jedan od takvih je i Fujifilm Instax Mini 8.

Trenutna izrada fotografija

Ono po čemu se Fujifilm Instax Mini 8 razlikuje od ostalih fotoaparata je mogućnost trenutne izrade fotografija. To znači da nakon što okinete odličnu fotografiju, odmah nakon toga je možete i ispisati na posebni papir. To i nije neka novost jer su i prije nekoliko godina na tržištu postajali posebni fotoaparati, poznati kao polaroidi. Oni su također nudili takvu mogućnost, no kvaliteta slike ispisa nije bili niti približno slična onoj koju daje Fujifilm Instax Mini 8. Također, većina tih starijih fotoaparata nije imala mogućnost snimanja video zapisa. No, Fujifilm Instax Mini 8 ima i tu mogućnost pa osim što možete stvarati prekrasne fotografije, možete i snimati video zapise.

Ispis na posebni papir

Za ispisivanje fotografija s ovog fotoaparata, koristit ćete posebni papir koji ćete moći zasebno kupiti. Riječ je o posebnom papiru koji omogućava da fotografije ispisane na njemu budu odlične kvalitete. Dimenzije fotografija će biti 62 x 46 mm. Takve fotografije ćete moći jednostavno uklopiti u razne okvire za slike ili ih postaviti u foto albume. No, najbolja mogućnost od svega je uprava taj instant ispis fotografija. Nosite svoj fotoaparat sa sobom, ugledate nešto što biste željeli fotografirati, napravite sliku i već za nekoliko trenutka ju ispišete i imate gotovu sliku, bez da ste morali posjetiti foto studio. Kupite Fujifilm Instax Mini 8 ovdje

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.