Obuće japanke – Raznolikost modela i limitiranih izdanja

Tržište s obućom je raznovrsnije nego ikad prije. Kada je riječ o obući za ljetno doba, mnogima su omiljeni komad obuće japanke. Vole ih nositi muškarci i žene podjednako. Nerijetko ćete u ljetnim mjesecima po gradu vidjeti posebne štandove koji prodaju samo japanke. A kada se radi o omiljenom brendu, mnogi će se složiti da su to upravo Crocs japanke i prilikom svake nove kupnje će posegnuti upravo za njima.

više: https://www.tenisice.hr/Crocs/

Raznolikost modela

Crocs japanke krasi vrlo atraktivan dizajn koji će mnoge zainteresirati na prvi pogled. No, iza toga se krije i puno više toga. Crocs japanke nisu samo zanimljive zbog svog izgleda, već su i izrazito udobne zbog posebnog materijala od kojeg su izrađene.

Ono po ćemu su Crocs japanke također poznate su i njihova limitirana izdanja

Najpoznatiji modeli Crocs japanki tako su dostupni u više od 20 boja

Najpoznatiji modeli Crocs japanki tako su dostupni u više od 20 boja, a oni manje popularni u svega nekoliko boja. Uz sve to, moći ćete odabrati i razne veličine. Dostupne su čak i veličine za djecu jer ih djeca također rado nose. Modeli namijenjeni djeci su uglavnom puno šareniji i veseliji i često su oslikani raznim motivima iz crtića, filmova i sličnog.

Limitirana izdanja Crocs

Ono po ćemu su Crocs japanke također poznate su i njihova limitirana izdanja. Riječ je o posebnim kolekcijama koje izlaze periodično tijekom godine. Ta izdanja često su vezana uz neki konkretan događaj. Primjerice, kada je riječ o dječjim modelima, kada se u kinu pojavi neki popularan crtić, tvrtka Crocs će na tržište pustiti limitiranu kolekciju s motivima iz tog crtića. Ta kolekcija će na tržištu biti određeno vrijeme i nakon toga će je povući. No, na tržištu će biti dovoljno dugo da je stignete nabaviti, odnosno biti će cijelo vrijeme koliko će trajati zanimanje za taj crtić. Takva praksa se pokazala kao odličnim poslovnim potezom i stoga i ne čudi kako takvih limitiranih izdanja ima iz godine u godinu sve više.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.