Pri ulasku u wellness centar morate poštovati neka pravila

Wellness centri postaju sve popularniji te ih danas ima sve više. Mnogima su oni mjesto koje redovito posjećuju, dok nekima su oni još uvijek velika nepoznanica i nisu sasvim sigurni što se događa unutar njihova četiri zida. Upravo zbog tog neznanja, mnogi danas ne uživaju u čarima koje wellness pruža jer se ne osjećaju ugodno pri ulasku u nepoznato. No, wellness centri nisu nikakva strašna mjesta, već baš suprotno. Pružaju usluge kojima je cilj opustiti tijelo, a samim time i stvoriti osjećaj ugode i sreće kod pojedinca.

Pravila wellness centara

U wellness centar, odnosno u prostorije u kojima se nude razne usluge, ulazi se u papućama, kupaćem kostimu i s ručnikom. U nekim wellness centrima ćete dobiti sve osim kupaćeg kostima kojeg sami morate donijeti. U svakom slučaju, dolazite li prvi put u neki wellness centar, prije dolaska se raspitajte za njihova pravila te o stvarima koje morate donijeti sa sobom.
Kada je riječ o spremanju osobnih stvari, u većini wellness centara ćete prilikom ulaska dobiti posebnu magnetnu narukvicu. Ona vam služi za otključavanje i zaključavanje ormarića u koji možete pospremiti sve svoje stvari koje vam nisu potrebne, poput novčanika, mobitela i ostalog. U nekim wellness centrima, iste narukvice koriste se i za ulaze u posebne dijelove i uživanja u određenim uslugama. Na kraju vašeg boravka, predat ćete osoblju svoju narukvicu te će vam oni na temelju vaše aktivnosti naplatiti konačni iznos.
U nekim drugom tipu wellness centara, pri samom ulazu ćete platiti određene usluge koje želite koristiti. Tako, primjerice, želite li koristite usluge masaže i sauna, platit ćete korištenje samo tih usluga te će vam samo te usluge i biti dostupne. Mnogi tako odlaze u wellness centre zbog toga što tamo na jednom mjestu mogu isprobati jako mnogo usluga te saznati koje im najviše odgovaraju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.