Pripazite prilikom kupovanja cipela online

Cipele spadaju u obuću koju podjednako vole i žene i muškarci. Stoga i ne čudi što se danas mogu kupiti i cipele online. Mnoge internetske trgovine nude veliki izbor različitih modela, od cipela za svečane prigode pa da onih za svakodnevno nošenje.
Cipele online mogu se kupiti putem internetskih trgovina poznatih modnih marki ili putem internetskih trgovina specijaliziranih za prodaju cipela različitih modnih marki.

Oprez prilikom kupnje

Kada se kupuju cipele online, treba biti oprezan. Internetski prostor je pun onih koji pokušavaju zaraditi novac na lakovjernim kupcima. Prije svega, nemojte kupovati cipele online u nekim neprovjerenim trgovinama koje su se tek nedavno pojavile na tržištu. Ako vam se baš sviđa ponuda neke takve trgovine, prije kupnje pokušajte napraviti pretragu na Internetu vezanu za tu trgovinu. Često ćete tako naići na razne komentare po društvenim mrežama, forumima ili blogovima vezano za ugodna ili neugodna iskustva s određenom trgovinom. Naravno, to se ponekad može zloupotrijebiti pa kada vidite pozitivne komentare neke osobe koja sa upravo registrirala na neki forum i nahvalila određenu trgovinu, budite na oprezu jer se iza toga možda krije baš ta trgovina.

Isto tako, pripazite prilikom kupnje da se radi o kupovini isključivo originalne robu. Postoje internetske trgovine koje prodaju falsifikate, odnosno kopiju cipela poznatih proizvođača. Najčešće se tu radi o vrlo niskim cijenama u odnosu na cijene originalnih cipele koje privuku kupca. Posebno je riskantna kupovina takvih cipela putem internetske trgovine iz inozemstva. Ukoliko roba završi na carini i carinici utvrde da se radi o falsifikatima, ne samo da ćete ostati bez tih cipela, već ćete morati platiti i kaznu. Zato se bolje odlučiti za popularne, renomirane trgovine za koje ćete biti sigurni da ćete dobiti ono što ste platili. Cijena će vjerojatno biti nešto viša nego u drugim trgovinama, ali dobiti ćete cipele koje stvarno vrijede onoliko koliko ste ih platili.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.