Pronađite idealne tenisice za svaku namjenu

Tenisice su jedan od komada obuće dostupne za različite namjene. Ako ste sportaš, u trgovinama možete pronaći tenisice prilagođene raznim sportovima. Izuzetno je bitno kupiti odgovarajuće tenisice jer ćete na taj način moći postići bolje rezultate, a i biti ćete sigurniji od mogućih ozljeda.

Tenisice za sport

Uđete li u neku trgovinu specijaliziranu za tenisice, uočit ćete veliki izbor različitih modela namijenjenih određenim sportovima. Najveći dio često zauzimaju tenisice za nogomet, košarku i tenis jer su ta tri sporta vrlo popularna. Tenisice za nogomet se razlikuju ovisno o podlozi na kojoj se igra nogomet pa ćete odabirom odgovarajućih tenisica i na taj način steći određenu prednost pred drugima. Tenisice za košarku imaju povišeni stražnji dio kako bi bolje štitile zglob. Tenisice namijenjene tenisačima moraju također biti vrlo čvrstog dizajna jer tenisači se moraju jako brzo kretati i često mijenjati smjer kretanja. Zato njihove tenisice moraju savršeno pristajati kako ne bi došlo do ozljeda.
Bavite li se i nekim manje poznatim sportom, vrlo je vjerojatno da ćete pronaći i odgovarajuće modele tenisica za vas. Izbor možda neće biti tako velik kao u slučaju popularnijih sportova, ali biti će dovoljno modela za dobar izbor.

Tenisice za svakodnevno nošenje

Najveći izbor tenisica u trgovinama su one namijenjene za svakodnevno nošenje. Razlikuju se uglavnom jesu li namijenjene za nošenje za toplije ili hladnije vrijeme. One namijenjene za toplije vrijeme su izrađene od laganijih materijala te su prozračne kako bi se noge što manje znojile. Tenisice za hladnije vrijeme su nešto teže jer se rade od materijala kojima je cilj ugrijati nogu.
Ponuda u trgovinama uglavnom prati godišnja doba. Tako ćete u proljeće u trgovinama pronaći veliki izbor tenisica namijenjenih toplijem vremenu, dok će modeli za hladnije vrijeme biti u manjini. Na jesen je situacija bitno drugačija i imat ćete veliki izbor tenisica za hladnije vrijeme.

https://www.hervis.hr/store/Obu%C4%87a/c/1_schuhe

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.