Različite lokacije hotela u Mariborskom Pohorju

Mariborsko Pohorje je skijaški centar u Sloveniji koji se nalazi na sjeverno-istočnim padinama Pohorja. Najviši vrh se nalazi na 1347 m nadmorske visine i po cijeloj planini nalazi se preko 40 km skijaških staza. No, po cijeloj planini se osim staza nalaze i hoteli u Mariborskom Pohorju. O samoj cijeni smještaja, osim broja zvjezdica, utječe i lokacija.

Lokacija hotela u Mariborskom Pohorju

Hoteli u Mariborskom Pohorju raštrkani su preko cijele planine, tako da će svatko pronaći idealnu lokaciju za svoj boravak. Želite li biti blizu jedne od najpoznatijih staza, Radvanje, odaberite hotel Arena. Staza Radvanje svoju popularnost duguje održavanju Svjetskog kupa u veleslalomu i slalomu za skijašice te je za vrijeme održavanje utrke ta staza zatvorena za javnost. No, svo preostalo vrijeme, možete uživati skijajući po toj stazi. Što se tiče hotela Arena, on nudi smještaj na razini 3 i 4 zvjezdice, kao i nekoliko različitih wellness usluga.

Želite li biti smješteni blizu žičare, onda je hotel Habakuk odličan izbor. Riječ je o hotelu s 4 zvjezdice koji je udaljen svega 100 m od žičare pa će vam biti odlična polazna točka. Još jedan hotel u blizini žičare je hotel Bellevue. On se pak nalazi na gornjoj stanici žičare i također nudi smještaj na razini 4 zvjezdice.

Od hotela vrlo blizu skijališta valja još izdvojiti hotel Bolfenk i Videc. Hotel Bolfenk nalazi se 250 m do skijališta te također nudi usluge smještaja s 4 zvjezdice. Hotel Videc je pak jedini hotel s 3 zvjezdice, no to nadoknađuje s udaljenošću od samo 150 m od skijališta.

Ovisno o vašim prioritetima, odaberite hotel koji će vam po lokaciji najviše odgovarati. Sama razina usluge je u većini hotela više manje slična tako da s time nećete imati problema. Hoteli u Mariborskom Pohorju svakome će ponuditi upravo ono što mu je potrebno za skijaški odmor.