Razmazite se uplatom nekog wellness vikenda

Ne možete li se odlučiti kako da provedete slobodan vikend, možda je wellness vikend upravo ono što vam je potrebno. Wellness vikend obično uključuje smještaj u nekom hotelu ili toplicama upotpunjen s korištenjem wellness usluga.

Wellness vikend u hotelu

Wellness vikend u hotelu obično se sastoji od smještaja u hotelskoj sobi, doručka ili usluga polupansiona ili punog pansiona te pristupom hotelskom wellness centru u kojem možete uživati u različitim wellness uslugama. To je odlična prilika da osim u svemu tome uživate i u izletima u okolici hotela, a ostatak vremena iskoristite za opuštanje u wellness uslugama. To je također i odlična prilika da posjetite neki dio koji ste oduvijek željeli posjetiti, a usput dobijete i mogućnost korištenja wellnessa. Te usluge odlično će opustiti vaše tijelo koje će biti izmoreno od hodanja tijekom raznih obilazaka.

Wellness vikend u toplicama

Mnogi obožavaju odlaske u toplice i kupanje u bazenima. Dodaju li se tome i različite wellness usluge, boravak u toplicama može postati još bolji. No, često jedan dan nije dovoljan da biste mogli uživati u jednom i drugom. Zato je wellness vikend u toplicama odlična kombinacija. Uglavnom se sastoji od boravka u toplicama, odnosno u njihovim sobama ili apartmanima ili u nekom smještajnom objektu u neposrednoj okolici te korištenja raznih wellness usluga. U većini toplica ćete tako dobiti posebnu narukvicu s kojom ćete se moći kupati, a koja će vam ujedno služiti za otključavanje i zaključavanje svog ormarića u koji možete pospremiti svoje osobne stvari te ulaske u prostore u kojima se odvijaju wellness usluge. Tako se, primjerice, možete kupati koliko god želite u raznim bazenima koje toplice nude, a kad poželite koristiti neke wellness usluge, jednostavno prislonite narukvicu na određeno mjesto te uđete u wellness prostor. Na isti način ćete se i vratiti u bazenski kompleks. Sve to je vrlo jednostavan proces i jako brzo ćete se naviknuti i uživati u prekrasnom wellness vikendu.

terme-zrece.eu/hr/paketi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.