Rider proizvodi vrlo kvalitetne sandale

Rider je već dugo prepoznatljiv u svijetu kao proizvođač vrlo kvalitetnih sandala za muškarce, žene i djecu.

Povijest

Linija Rider proizvoda počela se proizvoditi 1986.g. u Brazilu u suradnji s jednim od najvećih proizvođača obuće, Grendenom. U početku su se prodavala samo na brazilskom tržištu, no pravi procvat prodaje dogodio se 1997.g. kada su ovi proizvodi postali dostupni u SAD-u. No, za razliku od nekih drugih tvrtki, Rider nije promijenio lokaciju proizvodnje te se i dan danas, tvornica nalazi u Brazilui iz nje se proizvodi šalju dalje diljem svijeta. Upravo zbog toga, Rider sandale su iznimno popularan komad odjeće u Brazilu te mnogi sandale nazivaju i imenom Rider.

Popularnost Rider sandala

Rider sandale stekle su veliku popularnost zbog dvije karaktestike. Prva je njihova atraktivnost i moderan dizajn. Mnoge sandale drugih proizvođača ne izgledaju ni približno toliko atraktivno kao River sandale. Kada u trgovini imate naslagano nekoliko sandala različitih proizvođača, River sandale ćete lako prepoznati i vjerojatno će biti vaš prvi izbor. Zbog velikog broja različitih modela, različitih boja i uzoraka, lako ćete pronaći one idealne.

Druga bitna karakteristika ovih sandala su materijali od kojih su izrađene. Uglavnom je riječ o posebnoj vrsti kvalitetne gume koja ima odlična svojstva. Pod time se podrazumijeva nepropusnost koju će cijeniti oni koji sandale koriste pri šetnji uz more i slično. Osim toga, guma koje se koristi pri proizvodnji Rider sandala je vrlo savitljiva pa će zbog toga i hodanje u ovim sandalama biti vrlo opuštajuće te vas nakon dugog hodanja neće boljeti noge. Isto tako, guma je toliko kvalitetna da joj neće smetati niti visoke ljetne temperature.

Zbog svega navedenog, Rider sandale predstavljaju odličan izbor kada je riječ o sandalama jer osim što su vrlo atraktivnog izgleda, možete biti sigurni da će jako dugo trajati te da će šetnje u njima biti vrlo ugodno iskustvo.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.