trčanje u naravi

Što napraviti, kad ne možete na trčanje?

Zaljubljenik ste u trčanje? Ako jeste, onda se vam sigurno svake toliko dogodi, da bih željeli, ali ne možete obuti tenisice i otići „jedan krug“. Bilo to zbog kakve ozljede ili možda zbog kakvog drugog razloga – nema veze, za sve te stvari uvijek postoje rješenja, samo ako postoji volja i želja po tome.

Svake toliko svakome od nas dođe, da se ozljedi, a još pogotovo dođe do toga kod onih ljudi, koji se nekoliko intenzivnije bave sa nekim sportom. Pa dođe do ozljeda mišića na nogama, ili vas bole koljena ili postoji neki drugi razlog – u takvim situacijama se nikad nemojte predati, uvijek postoji neko rješenje, da možete napraviti nešto za svoje tijelo. Ako na primjer ne možete trčati, možda možete otići u neki fitnes centar, te tamo raditi neke stvari sa utezima – sve to je odlično za vaše tijelo – jači nego su mišići, manje će biti ozljeda na vašem tijelu! Ovdje nikako nemojte zaboraviti na pravilnu prehranu nakon treninga – jedino tako, će se vaše tijelo brzo regenerirati i već sljedeći dan biti spremno za nove napore!

Naravno, ako ste i vi jedan od onih, koji se cijele dane bave samo sa trčanjem, a fitnes vam se baš i ne sviđa, onda možete pod sebe staviti bicikl, te otići malo naokolo. To naravno dolazi u obzir samo, ako imate kakvu ozljedu, koja vam neće smetati, kad ćete se voziti – puno puta ljudi si na primjer ozlijede neke mišiće ili kosti, a mogu bez problema voziti se biciklom – za sve to potrebno je razmišljanje i volja – ako sve to imate, onda će se uvijek naći neko rješenje, da ne ležite doma na kauču, već da i u onim slabim danima napravite što više za sebe, kako bih ostali u formi – jedino kad ste u dobroj formi, zdravi ste i osjećate se super, a to je jako važno u životu!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.