Arhiva oznaka: bohinj

Bohinj jezero

Ljeti na kampiranje u Bohinj

Bohinj je ljeti prekrasan
Stiže ljeto i razmišljate kamo se skloniti od vrućine? Šetanje po hladnim šoping centrima ili bankama nije vam dovoljno zabavno? Zašto koji kraj tjedna ne iskoristite i otiđete u prekrasan Bohinj. Pokrajina poznata po svojim prirodnim ljepotama, djelomično se nalazi u Triglavskom narodnom parku. U vrućim ljetnim danima možete se rashladiti i u Bohinjskom jezeru koje se rasprostire četiri kilometra po dužini i okolo kilometar po širini. Ljeti temperatura jezera naraste na 20° C, što i nije puno, no, u vrućini ljeta jako je dobrodošlo.

Panoramska vožnja jezerom
Bohinj je savršeno mjesto za odmor, daleko od gradske buke i smoga. Čist zrak i prirodni, nježni zvukovi brzo osvoje vaša srca. Ako tražite način da popunite dan ili želite dopunu vašim aktivnostima, pođite na panoramsku vožnju s turističkim brodom. To je jedan najboljih načina da razgledate svih 11 kilometara obale Bohinjskog jezera. Također možete turistički brod iskoristiti samo za prijevoz na drugu stranu jezera. U svakom pogledu, radi se o nezaboravnom iskustvu za vas i vaše najmlađe koji će zasigurno uživati u tom jedinstvenom iskustvu.

Kampiranje za svakoga
Odluka je pala. Odlazite na kampiranje u Bohinj. Ali gdje? Na vašu sreću Bohinj je pun kampova sa širokom ponudom koja će zadovoljiti svakoga. Kamp Zlatorog nalazi se uz Bohinjsko jezero, a ako su vam bliže rijeke, pođite u kamp Danica kod Bohinjske Bistrice i kupajte se prekrasnoj Savi Bohinjki.