Arhiva oznaka: gaming stolice

Gaming stolice za veći doživljaj igranja

Provodite li puno vremena pred računalom, posebno prilikom igranja video igara, zasigurno ste se već susreli s čestim problemom, bolnim leðima. To i ne čudi, s obzirom da zbog dugog položaja sjedenja, mišići leða su napeti i dugotrajna izloženost tom položaju nikako nije dobra.

Mnogi za sjedenje pred računalom koriste klasične uredske stolice. Iako su one na prvi pogled dobar izbor, dugotrajno sjedenje na njima zasigurno će dovesti do bolnih leða. Upravo zbog toga, svim igračima i onima koji sjede dugo vremena pred računalom se preporučuju gaming stolice.

Gaming stolice za veći doživljaj igranja

Nenadmašna udobnost i prilagoðavanje

Gaming stolice svojim izgledom možda podsjećaju na neke modele uredskih stolica, no u mnogočemu se od njih razlikuju. Prije svega, pružaju puno stabilniji polažaj za sjedenje koji je više anatomski, odnosno vaše tijelo će biti u prirodnijem položaju. S druge strane, gaming stolice se mogu prilagoðavati na puno više načina nego bilo koje druge stolice.

Uz klasično podeševanje po visini, imate mogućnost podešavati ih u svim smjerovima. Takoðer, možete posebno podešavati i naslon za glavu. A sve s ciljem kako biste sjedili u najprirodnijem položaju te kako nakon dugog sjedenja ne biste osjećali nikakve bolove.

Veliki izbor u trgovinama s namještajem

Tražite li gaming stolicu, veliki izbor moći ćete pronaći u trgovinama Harvey Norman. Mnogi modeli su izgledom vrlo atraktivni te će vam odlično pristajati u prostor. Cijenom se mogu dosta razlikovati, a svakako je najbolji način za odabir isprobati je u trgovini. Ukoliko već točno znate koji model vas zanima, onda je možete potražiti i online.

Postoje brojne web trgovine koje vam nude namještaj i razne dodatke, poput gaming stolica. U takvim web trgovinama se često može pronaći i puno povoljnija cijena nego u lokalnim trgovinama. Jedino što ćete ipak morati pričekati neko vrijeme dok vam odrabrana gaming stolica ne stigne na kućnu adresu.

Prilagodljivost gaming stolica

Bez obzira jeste li strastveni ljubitelj kompjutorskih igara ili samo provodite puno vremena za kompjutorom svaki dan, izrazito je bitno i da vam je udobno. Dugo sjedenje za računalom može vam stvoriti i veće zdravstvene probleme u budućnosti. Oni su često povezani s raznim ukočenjima i bolovima u vratu i leđima. Gaming stolice koje možete pronaći na tržištu mogle bi spriječiti pojavu takvih problema. No, one ga neće u potpunosti eliminirati. Bitno je da se u slobodno vrijeme što više krećete i istežete: https://www.harveynorman.hr/odjeli/informatika/games-hub/gaming-stolice

Gaming stolice se lako prilagođavaju

Gaming stolice su specifične po vrlo udobnom naslonu. Na određenim dijelovima je taj naslon još dodatno omekšan kako bi vam pružio što mekšu i udobniju potporu. No, ono po ćemu je svaka gaming stolica specifična je njena prilagodljivost. Tako ćetu ju moći podesiti točno onako kako vama odgovora. A to podešavanje odnosi se na sve dijelove stolice. Moći ćete podešavati visinu, nagib pa čak i naslone za ruke. Upravo te mogućnosti gaming stolica vam omogućavaju najveću razinu udobnosti. Jer svaki pojedinac je drugačiji i ne postoji univerzalna stolica. Na ovaj način svatko će podesiti gaming stolicu onako kako mu najviše odgovara, odnosno onako se osjeća najudobnije.

Prilagodljivost gaming stolica za ljubitelje kompjutorskih igara

Isprobajte prije kupnje

Gaming stolice se nikako ne bi trebale kupovati samo po izgledu bez da ih niste prethodno isprobali, odnosno probali sjesti na njih. Sami izgled trebao bi vam biti manje bitan, ipak bi sama udobnost trebala biti na prvom mjestu. A to ćete moći osjetiti tek nakon što probate sjesti na nju. Nemojte se ustručavati i pokušajte si u trgovini namjestiti stolicu onako kao što biste to učinili i doma. Samo tako ćete vidjeti da li vam je gaming stolica udobna onako kako to očekujete. A s obzirom da gaming stolice često imaju i nešto višu cijenu, svakako je bitno da kupite onaj najbolji model za vas.