Arhiva oznaka: kratko

Trcanje u fitnesu

Kad pomislite na fitnes, vecina ih u njemu odmah razmišlja o mišicnjacima, koji po cijele dane dižu utege, a nitko ne pomisli, da bih u njemu neki cak mogli i prakticirati trcanje. Istina je, da je velika vecina posjetitelja fitnesa puna mišica i da tavi ljudi baš puno ne trce, ali ipak, kad se malo bolje pogleda, možete vidjeti, da se na kardio napravama nalaze i razliciti sportaši, koji se bave sa nekim sportovima kao što su nogomet, skijanje, košarka, rukomet i drugi, te su došli u fitnes nabirati snagu i moc. Jer su treningu v fitnesu uvijek u zatvorenome prostoru, potrebna vam je kratka i udobna odjeca za trcanje i ostale stvari, kako bih vaše tijelo što bolje disalo, a vaš trening bio što bolji.

Trcati u fitnesu znaci, da cete se nalaziti na napravama, koje imaju trakove, koji se vrte, a vi se krecete po njima. To svakako nije isto, kao kretati se u prirodi, gdje po vama puše prirodan vjetar, vec ce na vas stici možda samo kakav povjetarac iz klime. Baš zbog toga, ako ste se odlucili, da cete trcati u fitnesu, potrebna vam je udobna, kratka i što laganija oprema, da cete moci opraviti dobar kardio trening, koji ce vam koristiti kao zagrijavanje prije dizanja utega ili za nabiranje kondicije za neki drugi sport.

Trcanje u fitnesu je po jednoj strani dobra mogucnost za alternativan trening kad je vani slabo vrijeme, ili kad je možda neki sportaš ozlijeden i ne smije raditi neke stvari sa ostalim dijelom ekipe. Baš zbog svega toga uvijek je dobro imati od sebe kakve udobne kratke majice, kratke hlace, dobre tenisice i druge stvari, jer nikad ne znate, kad ce vas put odvesti u fitnes, gdje cete trenirati sa ostalim sportašima, koji imaju više ili manje mišica na sebi nego vi, ali nije to najvažnije, važno je da ce vaše trcanje i ostale stvari u fitnesu roditi rezultate koje želite za svoje tijelo i svoju dušu.