Arhiva oznaka: mariborsko pohorje

Različite lokacije hotela u Mariborskom Pohorju

Mariborsko Pohorje je skijaški centar u Sloveniji koji se nalazi na sjeverno-istočnim padinama Pohorja. Najviši vrh se nalazi na 1347 m nadmorske visine i po cijeloj planini nalazi se preko 40 km skijaških staza. No, po cijeloj planini se osim staza nalaze i hoteli u Mariborskom Pohorju. O samoj cijeni smještaja, osim broja zvjezdica, utječe i lokacija.

Lokacija hotela u Mariborskom Pohorju

Hoteli u Mariborskom Pohorju raštrkani su preko cijele planine, tako da će svatko pronaći idealnu lokaciju za svoj boravak. Želite li biti blizu jedne od najpoznatijih staza, Radvanje, odaberite hotel Arena. Staza Radvanje svoju popularnost duguje održavanju Svjetskog kupa u veleslalomu i slalomu za skijašice te je za vrijeme održavanje utrke ta staza zatvorena za javnost. No, svo preostalo vrijeme, možete uživati skijajući po toj stazi. Što se tiče hotela Arena, on nudi smještaj na razini 3 i 4 zvjezdice, kao i nekoliko različitih wellness usluga.

Želite li biti smješteni blizu žičare, onda je hotel Habakuk odličan izbor. Riječ je o hotelu s 4 zvjezdice koji je udaljen svega 100 m od žičare pa će vam biti odlična polazna točka. Još jedan hotel u blizini žičare je hotel Bellevue. On se pak nalazi na gornjoj stanici žičare i također nudi smještaj na razini 4 zvjezdice.

Od hotela vrlo blizu skijališta valja još izdvojiti hotel Bolfenk i Videc. Hotel Bolfenk nalazi se 250 m do skijališta te također nudi usluge smještaja s 4 zvjezdice. Hotel Videc je pak jedini hotel s 3 zvjezdice, no to nadoknađuje s udaljenošću od samo 150 m od skijališta.

Ovisno o vašim prioritetima, odaberite hotel koji će vam po lokaciji najviše odgovarati. Sama razina usluge je u većini hotela više manje slična tako da s time nećete imati problema. Hoteli u Mariborskom Pohorju svakome će ponuditi upravo ono što mu je potrebno za skijaški odmor.

Opustite se u nekom od hotela u Mariborskom Pohorju

Mariborsko Pohorje, kao skijalište, nudi jako mnogo kvalitetnog sadržaja svojim gostima, a ponuda smještaja također nimalo ne zaostaje. Oni koji se žele u potpunosti opustiti, odlučuju se za hotele. Hoteli u Mariborskom Pohorju nude vrhunske smještajne jedinice, a sve to je još dodatno upotpunjeno brojnim dodatnim uslugama.

Usluge smještaja

Kada je riječ o samom smještaju, hoteli u Mariborskom Pohorju nude jednokrevetne i višekrevetne sobe. Većina hotela posjeduje 4 zvjezdice te stoga možete biti sigurni u odlično opremljene sobe. Osim udobnih ležajeva, u sobama ćete pronaći i sve ostalo što vam je potrebno za ugodan boravak, poput televizora, klima uređaja, mini bara i ostalih usluga, ovisno o hotelu koji ste izabrali. Također, neke sobe u hotelima u Mariborskom Pohorju imaju i vlastitu mini kuhinju koju možete po potrebi koristiti.

Dodatne usluge

Budući da je sve više gostiju koji osim boravka u hotelu te skijaških aktivnosti traže i nešto više, hoteli u Mariborskom Pohorju nude i razne dodatne usluge. Ovisno o hotelu koju izaberete, neke dodatne usluge su uključene u cijenu smještaja, dok ćete neke usluge morati dodatno platiti. Naravno, čak i ako niste gost hotela, možete se uz plaćanje koristiti uslugama koje oni nude.

Tako se nude raznolike wellness usluge koje su postale gotovo neizostavni dio ponude svakog ozbiljnog hotela. U njih spadaju različite vrsta masaža, kupelji, sauna i ostalog. Neki hoteli u Mariborskom Pohorju nude samo nekoliko osnovnih usluga u svom sklopu, dok su neki otišli i korak dalje pa su u neposrednoj blizini otvorili samostalne wellness centre. Riječ je o centrima koji nude jako mnogo usluga na jednom mjestu i upravo zbog te velike ponude, mnogi ih posjećuju te isprobavaju nove usluge.

Svi hoteli u Mariborskom Pohorju nude odlične osnovne usluge kao i brojne dodatne usluge te bez obzira za koji se hotel odlučili, zasigurno ćete biti zadovoljni pruženim uslugama.

Više o hotelima