Arhiva oznaka: muškarci

Sportske frizure za muške

Danas živimo život, u kojem nam na svakom koraku govore, da moramo živjeti zdravo. Tako su se mnogi počeli baviti sa različitim sportovima – neki na amaterskom nivou, a opet drugi to rade profesionalno. Kod onih, koji se sa sportom bave profesionalno i od toga možda čak i žive, jako je bitno, da imaju sređene potpuno sve detalje, kako bih svaki njihov trening bio odrađen maksimalno dobro i kvalitetno. Kao prvo, jako je bitno, da svaki sportaš ima što bolju opremu, sa kojom može trenirati, nakon toga potrebni so dobri uvjeti, kao što su stadioni, dvorane i druge stvari, a kod muškaraca su na kraju krajeva i jako bitne frizure za muške, jer ako frizura nije kod nekih sportova takva kakva bih morala biti, to bih sportašima moglo smetati.

Kad govorimo o različitim sportovima i sportašima u njima, onda moramo znati, da postoje sportovi u kojima frizure nisu bitne – to su na primjer sportovi kao što je skijanje, gdje na glavi imate kacigu, a vaša duga ili kratka kosa vas ne može ometati. Ako se pak bavite na primjer sa kakvim drugim sportom, kao što je na primjer nogomet, plivanje, rukomet, košarka ili nešto slično, a imate jaku dugu kosu, to vam i neće biti baš praktično – kao prvo, duga kosa će vam padati u oči, pa tako nećete moči biti skoncentrirani na trening, već ćete morati stalno popravljati frizuru.

U povijesti se je puno puta događalo, da su čak treneri rekli, sa kakvim frizurama za muške mogu sportaši trenirati i igrati utakmice. Danas tome više nije tako – sve više sportaša si prije većih utakmica uređuje frizure, da bih na terenima izgledalo dobro, a nakon toga možemo mnoge sportaše na amaterskim terenima vidjeti sa istim frizurama, kao što ih imaju njihovi idoli. Tako možemo reći, da poznati sportaši na terenima paze i na to, da frizeri diljem svijeta imaju posla i uvijek nove frizure za izrađivati na glavama sportaša i obožavatelja!

www.salon-roking.hr

Kakve frizure za muške su danas moderne?

Jedan ste od onih muškaraca, koji vole svoje vrijeme provesti pred ogledalom? Ili ste možda jedan od onih, koji kupuju modne revije i u njima traže nove ideje za moderne frizure za muške? Ili ste možda ona treća varijanta, koji volite klasiku i već se cijeli život po svijetu šetate sa istom bojom kose, sa istim zaliscima i istom dužinom kose? Ako ste sada barem  jednom potvrdili na koje od ovih pitanja, onda je svakako ovaj članak za vas i morate ga pročitati, jer u njemu ćete dobiti kakvu ideju i saznati, što je danas moderno i kako doći do toga, da vaša glava više neće biti tako monotona, već će na njoj zasjati nešto novo, zanimljivo, moderno i takvo, da će se ljudi okretati za vama.

Jedan od vrlo zanimljivih, a pogotovo i jednostavnih načina, kako saznati kakva frizura za muške je danas moderna je, da si pogledate kakvu utakmicu nogometa na kakvom dobrom nogometnom kanalu, gdje prenose dvoboje najvećih klubova i najvećih zvijezda. Nogometne zvijezde imaju puno novca, pa tako znači, da za njih skrbe i najbolji frizeri na svijetu, koji ih srede prije većih dvoboja, kako bih na njima izgledali najbolje. Tako možete na primjer pogledati kakvu frizuru si je napravio Cristiano Ronaldo na zadnjoj utakmici sa Barcelonom, koju gleda cijeli svijet i odmah ćete znati, što je moderno.

Ako pak niste jedan onih, koji bih gledali nogometaše i nogomet, onda imate drugu mogućnost, da malo provjerite na kakvim dobrim televizijskim kanalima ili u revijama, kakve frizure nose poznate zvijezde iz filmova ili glazbene industrije. I oni imaju uz sebe uvijek odlične frizere, koji im rade još bolje frizure, pa ćete tako na vrlo brz način, uz jako malo truda, moći pronaći ono što vam se sviđa, a i vaš frizer, ako je moderan i prati trendove, će vrlo brzo znati, kad dođete do njega, što želite i kako bih voljeli izgledati.

Više informacija o dobrim frizurama ima ovdje