Arhiva oznaka: prodaja na internetni stranici

optimizacija web stranica

AdWords oglašavanje kao sastavni dio digitalnog marketinga

Imate Internet stranicu i želite, da bih na njoj bilo više ljudi? Imate Internet stranicu, na kojoj želite više prodaje? Ako ste na ova dva pitanja odgovorili sa „da“, onda morate obavezno napraviti nešto na području oglašavanja. Ali što? Ako ste sada najprije pomislili na reklame na televiziji, radiju ili novinama, onda ste pogriješili – takve reklame su preskupe, da bi si ih mogli priuštiti, a i po drugoj strani, nemaju najboljeg efekta u svijetu Internet stranica. Pa što onda uraditi? Rješenje za vas je svakako digitalni marketing i sve ono, što je povezano sa njime.
Ako nemate pojma, što sve ide uz digitalni marketing, onda je ovdje nekoliko riječi – kao prvo, jako je bitno, da na stranicu stavljate relevantan sadržaj sa kvalitetnim ključnim riječima, nakon toga probajte izgraditi kvalitetnu mailing bazu za slanje e-mailova, možete probati i sa kakvim bannerima na drugim Internet stranicama, ali nikako nemojte zaboraviti na AdWords oglašavanje – to je način, gdje možete zakupiti neke vama važne ključne riječi, koje će nakon toga bacati rezultate u vrhu Google tražilice. Ako niste sada ovo najbolje razumjeli, takav način oglašavanja vam pomaže, da se u tražilici Google nalazite na vrhu!
Što vam donosi to, da ste u tražilicama na vrhu? Praktički SVE! Jako je bitno, da ste sa svojom stranicom na vrhu tražilica, jer kad ljudi nešto traže, onda najviše puta klikaju samo na rezultate, koji su na prvim mjestima, pa ako niste tamo bez oglašavanja, onda morate hitno nešto napraviti, da ćete se tamo nalaziti – a rješenje za to je svakako Google AdWords oglašavanje. Na takav način sa nekoliko novca zakupite vama zanimljive ključne riječi, i kad te riječi netko traži, vaši će se rezultati pokazivati na vrhu – to znači za vas nove posjetitelje stranice, novu prodaju, a za vas naravno bolji i ljepši život, kakvog sigurno želite!

http://www.red-orbit.hr/usluge/google-adwords