Arhiva oznaka: salomon

Tražite li kvalitetne tenisice, neka Salomon bude vaš prvi izbor

Tražite li kvalitetne tenisice, neka Salomon bude vaš prvi izbor
Salomon tenisice dio su ponude tvrtke Salomon Group, poznatije samo kao Salomon. Imaju nekoliko prepoznatljivih dijelova i izrađene su od vrlo kvalitetnih materijala.
Povijest tvrtke Salomon
Tvrtka Salomon osnovana je davne 1947. g. u Francuskoj. Od početka se tvrtka isticala s izradom vrlo kvalitetnih proizvoda što je dovelo do prodaje Adidasu 1997.g. putem vrlo unosnog ugovora. Pod njihovim vodstvom tvrtka nije ostvarila zadovoljavajuće poslovne rezultate pa ju je Adidas 2005.g. prodao tvrtci Amer Sports iz Finske.
Proizvodi
Salomon tenisice su svakako jedan od najpoznatijih proizvoda. Moguće ih je kupiti u mnogim trgovinama diljem svijeta. Dostupno je mnogo različitih modela ovih tenisica za različite namjene, poput trčanja, planinarenja, itd.
Osim tenisica, tvrtka proizvodi i još brojne druge odjevne predmete i obuću. Tako je u njihovoj ponudi moguće pronaći vrlo kvalitetne jakne, hlače, rukavice, kape i slične dodatke. Isto tako, nude i veliki izbor razne opreme, kao što su ruksaci, kacige, naočale. Imaju i posebni zimski program pa se u njihovim trgovinama možete potpuno opremiti za zimske sportove kupovinom skija, štapova i svih ostalih skijaških rekvizita.
Gdje kupiti Salomon proizvode?
Salomon proizvodi dostupni su u mnogo lokalnih trgovina diljem svijeta. U nekim državama postoje specijalizirani zastupnici ove robne marke i oni nude najveći izbor. Ukoliko pak u vašoj državi nema njihovog specijaliziranog dućana, vrlo vjerojatno ćete njihove proizvode moći pronaći u nekim trgovinama sa sportskom opremom. Salomon tenisice kao i brojne druge proizvode moguće je naručiti i putem njihove internetske trgovine. Tamo možete detaljno pregledati cijelu ponudu te saznati i mnoge detaljne informacije o svakom proizvodu, uključujući materijale od kojih su izrađeni. Naručujete li proizvode direktno putem njihove internetske trgovine, obratite pažnju na troškove dostave kao i na eventualne troškove povezane s porezom u vašoj državi. Jer iako ponekad cijene u internetskoj trgovini djeluju puno niže, ukupni troškovi ponekad premaše iznos koji biste za njih izdvojili u lokalnoj trgovini.

http://www.hervis.hr/store/Brendovi/Salomon/1_130

salomon patike

Salomon sprječava ozljede!

Govorit ćemo o sportu, kojeg u posljednjim godinama prakticira sve više ljudi, a to je trčanje! Puno rekreativaca odlučuje se, da će nabaviti neku opremu i početi trčati – bilo to po cestama, bilo po među njivama ili možda čak negdje u šumama ili planinama na visinama! Neki od tih ljudi nabave svoju prvu opremu u nekim trgovinama, gdje se prodaju kruh i mlijeko, ali jako brzo primijete, da kvaliteta nije prava – onima, koji to ne ugotove dovoljno brzo, mogu se desiti i neke ozljede. Kako bih to spriječili, upotrebljavajte kvalitetne stvari od tvrtki, kao što je na primjer Salomon – oni rade dobro, moderno i izdržljivo!
Sada se sigurno pitate, kako može na primjer sportska oprema od tvrtke Salomon spriječiti vaše ozljede – odgovor je jako jednostavno! Ako na primjer kupite kakve slabe tenisice, jako se vam brzo može desiti, da će sve to utjecati na vaša koljena, mišiće i na mnoge druge dijelove tijela! Ako na primjer kupite neki ruksak, koji će kod trčanja skakati po vama i neće se fiksno držati tijela, brzo će se vam desiti, da ćete dobiti krvave ožiljke po leđima. I naravno, ako vaše majice i hlače neće biti dobre, opet se vam mogu desiti mnoge neugodnosti, još pogotovo, ako trčite na duge pruge!
Baš zbog svega ovoga, birajte kvalitetno – jedino tako ćete ostati zdravi, a to je uvijek bio dobar put do uspjeha i do rezultata. Ako na primjer tvrdo trenirate nekoliko mjeseci, pa vas onda uhvati neka ozljeda, opet ćete biti na početku. Zbog toga kupujte opremu za trčanje u sportskim trgovinama, kupujte priznate marke i kupujte kvalitetne stvari – platit ćete sigurno koju kunu više, ali sve to vam nikad neće biti žao, jer ćete u svakome trenutku moći uživati u onome što radite i što volite raditi, a to je trčanje!

http://tenisice.hr/Salomon/

trčanje u naravi

Anna Frost – zvijezda Salomon trčanja

Kako napraviti najbolju promociju za neki novi proizvod, koje pošalje na tržište neka poznata tvrtka? Odgovor je ovdje jako jednostavan – sa dobrom reklamom. Mogućnosti ovdje imaju tvrtke mnogo – mogu se poslužiti klasičnih načina, pa tako stave kakav oglas u novine, na kakav gledani TV kanal, pošalju na dom kakvu reklamu ili na druge slične načine. Ako je tvrtka malo bolje organizirana i modernizirana, onda može reklamu napraviti i putem interneta, sa raznim člancima, reklamama na socijalnim mrežama i drugim sličnim Internet mjestima. A naravno, mogu oni to i puno jednostavnije – mogu obuči u svoje proizvode sportaše, kao što je na primjer poznata mladenka Anna Frost, te tako raditi reklamu točno tamo gdje je najpotrebnije – na sportskim događajima.

Anna Frost je mlada, simpatična i što je naj bitnije, jako izdržljiva „trial trkačica“. Ona je jedna od onih, koju oblači od glave do pete svjetsko poznata marka – Salomon. Na njoj ćete uvijek i svugdje vidjeti najnovije proizvode, kao što su tenisice, majice, jakne, kape, rukavice, torbe i mnogo drugoga, što proizvodi ova poznata tvrtka. Anna dobiva od Salomona neke novce i svu opremu, a za njih mora raditi reklamu – kako to izvodi? Svake toliko možete o njoj vidjeti kakav novi video, kako trenira, kako trči, kako odlazi na utakmice u planine i kako provodi svoje slobodne dane – o njoj znate uvijek sve, a na sebi uvijek nosi najbolju robu za trčanje.

Što je ono, za što se radi najviše reklame? Naravno kad je govora o ovoj tvrtki, onda su tu sigurno najvažnije tenisice za trčanje po prirodi. Takve tenisice moraju biti stvarno dobro izrađene, moraju izdržati jake pritiske, mnoge kilometre, a na kraju krajeva i različite vremenske uvijete – kiša, sunce, snijeg, blato, kamenje, šume, beton, nema što nema, tenisice moraju svugdje i po svemu. Kad tenisica izdrži sve to, voljet će je poznati sportaši i na kraju krajeva i svi rekreativci, zbog kojih više ili manje ovakve tvrtke i žive, te zarađuju.

 

Šetnja sa psom i u Salomon tenisicama

Kad se jednog dana čovjek odluči, da će u svoj dom dovesti kućnog ljubimca, onda je sasvim sigurno, da će to u njegov život donijeti mnoge promijene. Za početak je to vrlo velika odgovornost a pored toga i mogućnost, da se u životu puno toga promjeni. Kad govorimo o odgovornosti, onda je ovdje sasvim sigurno potrebno znati, da ćete psa morati brižljivo hraniti, mu davati vodu, kupati ga, ga voditi do veterinara i još raditi koju drugu stvar, o kojoj na početku ni ne razmišljate. A pored sve te odgovornosti i novog rada sa psom, ovaj novi obiteljski član, će vam donijeti i puno sreće i zadovoljstva. Moći ćete se igrati sa njim, družiti kad nikoga nema, maziti ga, razgovarati sa njim, iako od njega nekog odgovora neće biti i na kraju krajeva, voditi ga u prirodu i tako pored njega napraviti i nešto za svoje tijelo i zdravlje.
Govoriti o svome zdravlju, ne vole baš mnogi, jer više ili manje, svatko ima nekakvu brigu, koju nosi uz sebe. Ali to, da moramo nešto napraviti za sebe, to više ili manje znaju svi i pogotovo pas vam može kod toga puno koristiti. Da bih sa njim mogli šetati, trčati i zabavljati se, potrebna vam je sigurno i neka udobna i kvalitetna sportska oprema, a pogotovo neke kvalitetne tenisice, kao što su na primjer Salomon. Te tenisice vam omogućavaju, da ćete sa njima moći otići na mnoge različite terene, i vašem novom prijatelju omogućiti, da će u prirodi stvarno uživati. Planine, ceste, šume, grad i druge destinacije, sve to su prostori, kuda možete sa vašim psom i gdje ćete ga moći prošetati, razgibati ga, a naravno, napraviti i nešto za sebe i svoje zdravlje.
Na kraju, mnogi se pitate, zašto odabrati baš Salomonove tenisice? To su tenisice, koje su uvijek bile i uvijek će biti napravljene, za različite terene, pa tako znači, da vas na niti jednoj šetnji sa vašim psom ne treba brinuti, dali ćete možda pronaći neki novi put u šumi, neki novi smjer u planinama, gdje god bili sa vašim novim ljubimcem, svugdje ćete moči ići, a što je najvažnije, biti će vam udobno i uvijek ćete znati, da so na vašim nogama kvalitetne tenisice, koje mogu izdržati sve u što ćete ih uputiti.

salomon patike

Obuca Salomon sa razlicitim potplatima

Mnogima je poznato, da danas na policama u trgovinama ima na stotine razlicitih modela tenisica i da je odabir pravih za vašu nogu jako težak. Kako bih odabrali prave, najprije je potrebno znati, u kakve svrhe cete tenisice upotrebljavati. Možete birati medu takmicarskim tenisicama, koje se koriste za stadione, možete koristiti tenisice za asfalt, a na kraju krajeva, možete odabrati i Salomon tenisice, koje se više ili manje koriste za trcanje po neuredenim terenima, kao što su šume, trave, planine i druge razlicite divlje vrste terena. Salomon kao takav proizvodi mnoge modele tenisica, ali oni imaju razlicite potplate, što znaci, da su napravljeni za razlicite terene i razlicite svrhe.

Ako ste se odlucili, da cete svoje trcanje više ili manje raditi po razgibanim terenima, onda su za vas najbolje Salomonove tenisice, koje su napravljene za te svrhe. Sve što vam je potrebno, da poznate osnove trcanja, kako bih odabrali pravu tenisicu – ako cete trcati po travama i mekanim podlogama, onda trebate model Speedcross, koji ima iznimno tanak potplat, ako pak cete ici na kamenite terene ili u planine na skale, onda vam pak treba nešto, što ce vaše noge cuvati i paziti na njih. Blaženje je vrlo bitno, jer sa njime zaštitite svoje potplate, noge, leda i cijelo tijelo, pa zato pazit što kupujete, kad kupujete tenisice za trcanje.

Kad nabavljate tenisice, prije toga je najbolje, da na internetu procitate, što pišu razliciti korisnici o njima, kako su izdržljive i koliko koštaju. Kad dobijete sve informacije onda ih morate isprobati na svojim nogama kako vam stoje. Salomon tenisice su za neke vrlo udobne, a opet drugima ne pašu baš najbolje na noge. Salomon kao takav se prodaje svugdje u svijetu, pa i u Hrvatskoj ga možete pronaci svugdje, pa tako dajte ga isprobati dobro, ako ste se odlucili, da cete ga kupiti.

Salomon

Salomon sa vama na skijanju

Hlad, snijeg, mraz, sve to i još mnogo drugoga dolazi u naše krajeve po zimi. Jer mnogi ljudi u to doba razmišljaju o skijanju, potrebna je i mnoga sportska oprema, koja ce vama koristiti, kako bih mogli na skijama uživati i spuštati se što brže. Za takve prigodne sasvim sigurno ima najviše rješenja Salomon, koji izraduje odlicne proizvode, koji vas mogu pogrijati u ekstremno hladnim uvjetima, ta vam tako omoguciti, da vas hlad, snijeg i mraz nece ometati, kad cete se baviti sportom, kojeg volite i za kojeg Salomon ima puno i još više opreme za vas.

Mnogi se pitaju, što ce mi trebati, kad odem u Sloveniju, Austriju, Švicarsku ili neku drugu državu na skijanje. Nema veze gdje idete, snijeg je svugdje isti i za njega kod Salomona imaju uvijek rješenje. Sasvim sigurno cete od Salomona tražiti, da dobijete kakvu dobru zimsku jaknu, koja ce vas grijati, i na kraju krajeva i omoguciti, da necete biti mokri, ako padne snijeg ili kiša. Pored dobre jakne, sasvim sigurno trebaju vam i kakve rukavice, kapa i donje rublje, jer sve to ce vašem tijelu pružiti još dodatnu zaštitu koja ce vam omoguciti, da slucajno ne bih imali kakve ozebotine na vašem tijelu.

Tražite li stvarnu kvalitetnu skijašku opremu, onda sasvim sigurno morate potražiti ono, što vam tržište pruža a medu najboljom je sasvim sigurno oprema tvrtke Salomon, koja se specijalizirala za ekstremne sportove i ekstremne uvjete, u kojima se ljudi nalaze, kad se bave nekim sportom. Skijanje je jedan od onih, za kojeg vam Salomon može pružiti ogromno, pa ga zbog toga pronadite u trgovinama ili putem interneta, gdje je ponuda stvarno velika i gdje cete moci uvijek naruciti najnovije i najmodernije proizvode, koji vas na skijanju nikad nece razocarati ili ostaviti hladne, kad bih poželjeli, da vam bude toplo za vaše tijelo.

Više informacija nađete ovdje: http://www.tenisice.hr/

Salomon oprema za skijanje

Salomon oprema za skijanje

Svije je u krizi, što znaci, da posla ima sve manje ljudi, a oni koji ga imaju, imaju sve manje novca. Sve to dovodi do situacije, da ljudi više ne troše toliko na sportsku opremu, vec radije štede novac. A izmedu svima tima ljudima, ima i nekih, koji još uvijek imaju posla i imaju novca, pa se tako u zimskim danima mogu naputiti na skijanje, a na sebe staviti Salomon opremu, koja ce ih grijati i omoguciti im, da skijaju tako, kako su si zamislili i kako si žele. Salomon vam kao takav može ponuditi baš svu opremu za skijanje koje trebate i koju si možete zamisliti.

Kad govorimo o Salomonovoj opremi, onda su ovdje svakako na prvom mjestu skije, koje ta tvrtka izraduje vec dugi niz godina. Pored njih, vrlo kvalitetni su i Salomonovi panceri, koje mogu kupiti rekreativci, pa i oni, koji vec malo bolje znaju skijati. Da bih pancere i skije mogli u cemu nositi, potrebne su vam i neke torbe, a kako bih u njih mogli nešto staviti, nabaviti možete još i naocale, kacige, jakne i još mnogo toga od te svjetsko poznate tvrtke, koja zalaže sa svojim proizvodima najbolje skijaše za natjecanja, a i rekreativce, koji samo vole skijati za vikend.

Više

Salomon

Predstavljanje Salomon tenisica na priredbama

Trčanje je sport, gdje mogu trkači svakog tjedna posjetiti neku priredbu, na kojoj se mogu utrkivati sa amaterima, ili na nekim utrkama provjeriti, kako to rade oni najbolji, koji se ponekad odluče, da je posjetiti i neke manje utrke. Baš na takvim utrkama možemo sresti i Salomon, koji se želi sve više približiti ljudima, trkačima koji vole trčanje, te im na što jednostavniji način pružiti priliku, da se upoznaju sa njihovim proizvodima. Salomon tako na različite priredbe nosi veliki dio svoje opreme, kako bih je ljudi mogli isprobati i na kraju krajeva i kupiti.

Kape, majice, tenisice od Salomona i mnoge druge stvari možete pronaći na utrkama, gdje se ova velika tvrtka predstavlja, a što je još bitnije, na takvim priredbama mnogo puta možete doći i do nešto nižih cijena, koje vam kod Salomona mogu ponuditi. Pored ugodnih cijena i nagradne igre se vrše na takvim priredbama, pa ako ste jedan onih, koji ponekad imaju i nekoliko sreće, onda svakako morate biti tamo i sudjelovati, jer sa malo sreće možete doći do kakve zanimljive nagrade, koja će vam koristiti kad trčite ili kad se utrkujete sa svojim kolegama na kakvoj amaterskoj utrci, ili pak na kakvoj malo većoj, ako se možete plasirati na nju i ako su vaše kvalitete na tako visoko razini.

Kad čete tako sljedeći puta biti na nekoj malo većoj utrci obavezno provjerite, dalo ima Salomon negdje kakvu lokaciju, gdje predstavljaju svoje novitete, te vam tako pružaju, da vrlo jednostavno i ugodno dođete do njih. Ako pak nećete pronaći ništa na takmičenju, onda pak vam još uvijek ostaje mogućnost, da odličnu Salomon sportsku opremu nađete u svim većim i bolje založenim trgovinama, gdje se ta odlična oprema prodaje i gdje je na izbor praktički sve što vam ta tvrtka pruža i što se u veliki većini primjera na tržištu traži i kupuje.

http://www.tenisice.hr/